Destek olun öğretmenlerimizi ev sahibi yapalım

  • 0
  • 1.694
Yazı Boyutu:

Hüseyin Aslan Anaokulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı’yı makamında ziyaret ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Minik Aslanlar, ‘Büyük Öğretmen’ dedikleri Müdür Bardakçı’ya çiçek sunarken Okul Kurucusu ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da, öğretmenlerin yaşamsal sıkıntılarına değinerek, “ Öğretmenlerimizi sadece bir gün için değil yılın her günü önemsemek ve sorunlarına eğilmek gerekiyor. Gerek devlet gerekse yerel yönetimlerin destek vermesi halinde bugüne kadar ev sahibi olamamış öğretmenlerimize böyle bir imkanı sunmayı çok arzu ederiz.” dedi. Milli Eğitim Müdürü Bardakçı ise, memnuniyetini “ Bu ziyaret aldığım en güzel öğretmenler günü hediyesi oldu.” sözleriyle dile getirdi.
 
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Özel Hüseyin Aslan Anaokulu’nun minik öğrencileri, Okul Kurucusu ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Müdür Hülya Altun ve öğretmenleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı’ya çiçek sunup, Öğretmenler Günü’nü kutladı. Minikler, şiirler okudu, şarkılar söyledi. Okul Müdürü Hülya Altun, “ Hüseyin Aslan Anaokulu öğretmen, öğrenci ve idarecileri olarak sizin nezdinizde tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum” derken Okul Kurucusu ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da, böylesine anlamlı bir günde biraraya gelmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
 
ASLAN: BİRGÜN DEĞİL HERGÜN…
Öğretmenler Günü’nün toplumun tüm kesimlerince kutlanması ve üzerinde önemle durulması gereken bir gün olduğunu vurgulayan Aslan, “ Yılda sadece bir defa kutlama yapmak, öğretmenlerimizin yaşadığı zorluk ve sıkıntıları sadece bugüne indirgemek yanlışından artık kurtulmak zorundayız. Onlara hakettikleri, özellikle de Cumhuriyet’in ilk yılları yani Atatürk’ün henüz yaşadığı dönemlerdeki saygı ve sevgiyi göstermeli, bu çapta bir değeri eksik etmemeliyiz.” dedi.
 
“ÖĞRETMENLERİMİZİ EV SAHİBİ YAPMAK İSTERİZ…”
Müdür Bardakçı’nın göreve başlamasıyla birlikte İzmir’in eğitim çıtasının yukarılara tırmandığını belirten Aslan, “Kendine has yönetim anlayışı ve çalışkan yapısı güzel projelerin uygulanmasını sağlıyor. Eğitim camiası mutlu, öğretmenlerimiz memnun. İnşallah gelecek yıllarda yaşanan pek çok sorun da giderilerek, öğretmenlerimiz çok daha rahat yaşam şartlarına kavuşacaklardır. Ege-Koop olarak arzumuz bugüne kadar konut sahibi olamamış öğretmenlerimize bu fırsatı sunabilecek ortamın oluşmasıdır. Devlet ya da yerel yönetimler desteklerse bunu seve seve gerçekleştiririz.” Şeklinde konuştu. Aslan, bu yıl 3. kez düzenlenmesi planlanan Özel Hüseyin Aslan Anaokulu 3. Okul Öncesi Eğitim Semineri hakkında da Bardakçı’ya bilgiler verdi.
 
BARDAKÇI: EN GÜZEL HEDİYE OLDU…
Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Hele hele çocuklarla yapılan bu ziyaret bana en güzel öğretmenler günü hediyesi oldu. Öğretmenler olarak isteğimiz öğrencilerimizin iyi birer insan olarak yetişmelerini sağlamaktır. Bu anlamda öğretmenler çocuklar için en iyi rol modeldir. Tebriğinizi tüm öğretmenler adına kabul ediyorum. İlerleyen günlerde okulu da ziyaret ederek, minik Aslanlara daha fazla zaman ayırmaya çalışacağım.” dedi.
 
“ EĞİTİM SEMİNERİNE BEN DE KATILACAĞIM…”
Bardakçı, Ocak ayında yapılması planlanan eğitim seminerini de önemsediğini kaydederek, “ 81 il düzeyinde okul öncesi eğitimcilerimizi biraraya toplamak ve onları bilgilendirmek suretiyle önemli bir hizmet gerçekleştiren başta Sayın Hüseyin Aslan olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum. Seminer de ben de hazır bulunacağım.” İfadelerini kullandı. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Çeşme’de 1 Mayıs coşkusu

Arşiv