Dikili'de Zabıta Haftası kutlamaları başladı

  • 0
  • 941
Dikili'de Zabıta Haftası kutlamaları başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Zabıta Haftası kutlamaları kapsamında Dikili Atatürk Anıtıönünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Yapılan törenin ardından ilçedegörev yapan tüm zabıta personeli vatandaşlarla ve ilçe esnafıyla buluşarak buanlamlı güne dayanışmayla başladı.

 

‘Özveriyle Halkımızİçin Çalışıyoruz’

 Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törene Dikili BelediyeBaşkanı Mustafa Tosun'la beraber CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi AlaattinYüksel, CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, Belediye meclis ÜyeleriAdil Kırgöz, Murak Duruk, dernek ve siyasi partilerinin temsilcileri ilevatandaşlar katıldı.  Çelenk sunumu,saygı duruşu ve İstiklal Marşı töreninin ardından günün anlam ve önemineilişkin konuşma yapan Dikili Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Önalan, “DikiliBelediyemizin halka en yakın hizmet birimi üyeleri olarak sorumlulukalanlarımız olan Çandarlı ve Dikili Merkez'de halkımızın yaşamlarınıkolaylaştırmak için görev yapmaktayız. Zabıta Müdürlüğümüzün mevcut kadrosundagörev yapan tüm arkadaşlarımız özveriyle halkımıza hizmet sunarken ceza yazandeğil, çözüm bulan ve halkımızın gerçek manada anlayabileceği, sevip ve saygıduyduğu bir teşkilat üyesi bilinciyle görev yapmaktadır. Bu inançla ülkemizdegörev yapan tüm Zabıta Teşkilatlarımızın üyelerinin bu önemli gününü kutlar,çalışma arkadaşlarıma görevlerinde başarılar dilerim.”

 

‘HalkınBelediyesiyiz’ 

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'da, Zabıta Haftasınedeniyle yaptığı konuşmasında sosyal demokrat belediyeciliğe vurgu yaparak,'Biz halkın belediyesiyiz bu doğrultu da tüm birimlerimizin kapıları halkımızasonuna kadar açık. Halkımızla en çok temas eden ve ilçe halkımızın huzuru, mutluluğuve sağlığı için gece gündüz demeden çalışan tüm zabıta arkadaşlarım bu anlamlıgününü kutluyorum' dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir-Cape Town iş birliği

Hıdırellez dileği barış, adalet ve refah

Karabağlar Hıdırellezle coştu

Başkan Mutlu Hıdırellez Şenliği’ne katıldı

Hıdırellez ve bahar coşkusu

Şenlik havasında Hıdırellez

Arşiv