Dikili şampiyon

  • 0
  • 680
Dikili şampiyon
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediye Spor Kulübü’nün koordinasyonunda düzenlenen 'Dikili 2016 Bahara Elveda Yaza Merhaba Futbol Turnuvası'nda  şampiyonluğa Dikili Belediyespor takımı uzandı.
 
Dikili Belediyesi Spor Kulübü tarafından yapılan Dikili 2016 Bahara Elveda Yaza Merhaba Futbol Turnuvası’nda şampiyon Belediyespor oldu. Futbol şöleninin centilmence tamamlanmasından dolayı büyük bir gurur yaşadıklarını ifade eden Dikili Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Öcal, şampiyon olan Belediyespor'u kutladı.
 
Erdal İnönü Stadı’nda Müthiş Mücadeler 
'Dikili 2016 Bahara Elveda Yaza Merhaba Futbol Turnuvası’nda heyecan sona erdi. 10 takımın katılımı ile başlayan heyecanda final müsabakası Dikili Erdal İnönü Stadı'nda oynandı. Rakiplerini geride bırakarak final maçına çıkma hakkını elde eden Belediyespor ile Denizköyspor takımları arasında oynanan final maçında rakibini 3-2 yenen Belediyespor mutlu sona ulaşarak turnuvanın şampiyon oldu. Mücadeleler sonucunda Denizköyspor ikinci olurken, Kızılarslanlar ise üçüncülüğü elde etti.
 
Belediyespor Nefes Kesen Maçın Galibi Oldu
Dikili ilçesinde futbol tutkunu gençlerin bir araya gelerek oluşturduğu 10 takımın 35'er dakikalık iki devreden oluşan maçlarla birbirleriyle mücadele ettiği futbol turnuvası oynanan müthiş çekişmeli final maçıyla sona erdi. Dikili Erdal İnönü Stadı'nda Denizköy ve Belediyespor takımları arasında oynanan karşılaşmayı 3-2 kazanan Belediyespor, şampiyon oldu. Her iki takımında hızlı başladığı karşılaşmanın ilkyarısı Belediyespor'dan Tolga Çakmak ile Denizköyspor'dan Murat Kılıç'ın karşılıklı golleri ile 1-1'lik skorla kapandı. İkinci devreye hızlı başlayan ve devrenin ilk dakikalarında müthiş baskı kuran Denizköyspor, Ömer Dikmen'in gölüyle skoru 1-2 getirdi. Kısa sürede geriye düşmenin getirdiği şoku atlatmayı başaran Belediyespor, Tolga Çakmak ve Fırat Filorinalı'nın attığı iki güzel golle mücadeleyi 3-2 getirerek şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Mavi-beyaz çubuklu formayla mücadele eden Dikili Belediyespor takımında Cemal Eryılmaz ilk yarının hemen başında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
 
“Dikili İlçesi Sporun Marka Kenti Oldu”
Turnuvanın ödül töreninde bir konuşma yapan Dikili Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Öcal, Dikili ilçesinin artık sporda marka bir kent olduğunu dile getirdi. Öcal, "Belediyemizin verdiği destekle kentte sporda çok önemli gelişmeler yaşıyoruz. Takımlarımız özellikle de futbol takımlarımız katıldığı organizasyonlarda şampiyonluklara adını yazdırıyor. Bu da bizlere büyük keyif veriyor.  Kulübümüz öncülüğünde futbola ve spora olan ilgiyi artırmak için düzenlediğimiz turnuvamızda da nefes kesen heyecanı ve centilmence mücadeleleri görmek bizi daha mutlu etti. Bu turnuvanın bir kazanı olacaktı o da mücadelesiyle Dikili Belediyespor oldu. Kendilerini kutluyorum. Turnuvamızın başarıyla sonuçlanmasında emeği olan herkese de gönülden teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv