Dinamo 1 açıldı

  • 0
  • 5.125
Yazı Boyutu:

Sanat etkinliklerinin ilki olan ve 16 genç sanatçının eserlerinin bir araya gelmesi ile oluşan  “Dinamo 1” sergisi Swissôtel Büyük Efes’te açıldı.  

Sergide eserleri yer alan Cenk Akaltun, Haydar Akdağ, Abidin Müslüm Baysal, Abdulkerim Bozan, Onur Fendoğlu, Silver Gözütok Güçlü, Cemil Özçelik, Hakan Özdil, Ezgi Özkılıç, Sevim Özyurt, Deniz Sağdıç, Tuncay Topçu, İsmail Üner, Erkan Yaprakkıran, Bülent Yavuz Yılmaz, Semih Zeki, açılışa katılan sanatseverlerin tebriklerini kabul etti.
 
3 Haziran 2013 tarihine kadar Swissôtel Büyük Efes’in Kordon 1 salonunda sanat severlerle buluşan “Dinamo 1” adlı sergi, ismini durağan enerjinin elektrik enerjisine geçmesinden, Swissôtel Büyük Efes’te sanat etkinliklerinin yeniden başlamasından ve genç sanatçıların üretimlerinde var ettiği enerjiyi sergiye aktarmasından alıyor. “Dinamo 1”, 16 genç sanatçının resimlerin ardındaki hikayeleri keşfetmek isteyen sanat severleri unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor.
 
Sergi açılışında konuşan Swissôtel Büyük Efes Genel Müdürü Rıza Elibol, sanatsal içeriği ve mimari yapısı ile bir efsane haline gelen Swissôtel Büyük Efes’in yıllar önce başlatmış olduğu sanat etkinliklerini yeni bir boyuta taşıyarak devam ettirdiğini söyledi.  Etkinliklerin sürekliliğini sağlamak adına genç ve usta sanatçıların eserlerinin yanı sıra, çeşitli üniversitelerin sanatsal etkinliklerine de aynı proje çerçevesinde destek vereceklerinin müjdesini verdi. Yaklaşık 500 sanat eserine ev sahipliği yaparak bir sanat oteli misyonu üstlenen Swissôtel Büyük Efes’in kültür ve sanat seminerleri düzenleyerek sanat turları gerçekleştirmeye devam edeceğinin  altını çizdi.  
Yıldanur Ketenci, Şahin Kuyucu, Yasemin Vargı, Vildan Sarı, Miraç Şenyuva, Serap Akkoç,  Saadet-Alex Baltazzi

Rıza-Anna Elibol, Pınar Demirsoy Turan,  Anna Tiryami, Paola Micaleff, Müge Güneş, Güzin Pekiyi, Mutlu-Orkut Güney

Meriç Aktaş Ateş, Melis Keskin, Caner Acar, Aysel Ildızlı, Lena Badim, Roxane Başakıncı,  Laura Balkır, İbrahim Sefer,Seçil Yatkın

Gözde Karabacak, Esin Coşkun, Emin Fetvacı, Burçak Yarın, Duygu Cankara, Alev Gönen,  Demet Demir, Pamela Tito, Banu Vargı Tümay

Burçak Yarın, Ayşe Karpat, Aygül Kaplanseren, Ayça Yücedağ, Ezgi Özkılıç, Ali Deniz, Pakize Sükan

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv