“Diplomamı, mezuniyetini göremeyecek olan Özgecan Aslan’a ithaf ediyorum

  • 0
  • 1.046
“Diplomamı, mezuniyetini göremeyecek olan Özgecan Aslan’a ithaf ediyorum
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu, genç mezunlarını Sabancı Kültür Sarayı’nda düzenlenen törenle uğurladı. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Köse ve Prof. Dr. Murat Özgören’in katılımıyla gerçekleşen törende, yaklaşık 80 öğrenci kep atma sevinci yaşadı.  Törende Yüksekokulu birincilikle bitiren Zuhal Abasıyanık isimli öğrencinin diplomasını Özgecan Aslan ithaf etmesi salonda büyük alkış aldı.
Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Köse, Dokuz Eylül Üniversitesi gibi marka olmuş bir üniversiteden mezun olan öğrencileri kutladığını belirterek, “Bizlere emanet edilen gençleri, mezun edip meslek sahibi olarak hayata uğurlamanın gururunu yaşıyoruz. Dokuz Eylül Üniversitesi, öğrenci sayısı bakımından İzmir’in en büyük üniversitesidir. Bologna Süreci’ni tamamlayarak AB kriterlerini yerine getiren ve yurtdışında tanınan ender üniversitelerden biriyiiz. 166 bölümümüzden her yıl binlerce mezun veriyoruz. Tınaztepe ve İnciraltı’ndaki Sağlık Yerleşkelerimizde kurulan Teknoparklarla önemli çalışmalar yapıyoruz. Eylül ayında Türkiye, Ortadoğu ve Orta Avrupa’nın en büyük Biyotıp ve Genom Enstitüsü’nü açacağız” dedi. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Sema Savcı ise bugüne kadar yüksekokuldan bin lisans, iki yüz yüksek lisans ve 50’ye yakın doktora öğrencisi mezun etmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Mezun olan tüm öğrencilerimi kutluyorum, genç meslektaşlarıma yeni hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Yüksekokulu birincilikle bitiren Zuhal Abasıyanık, mezun olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Diplomamı, mezuniyetini göremeyecek olan Özgecan Aslan’a ithaf ediyorum. Çağdaş Türk kadını olarak yetişmemde büyük emekleri olan, bizleri bugünlere taşıyan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum” dedi.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Arşiv