Dış ticaret ve bilgisayar öğrenmek isteyenler EGESEM’e

  • 0
  • 1.113
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) dış ticaret alanında kendini geliştirmek isteyenler için “Dış Ticaret Mevzuatı Ve E Ticaret Uygulamaları İle Potansiyel Alıcılara Ulaşma Sistemi” eğitimini açıyor. Eğitmenliği EÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aykan Candemir ve Dış Ticaret Uzmanı Günay Sencan’ın üstlendiği eğitim 23 Şubat-23 Mart tarihleri arasında düzenlenecek.
 
 5 Hafta sürecek olan eğitimde  dış ticaret mevzuatına giriş ve  fiyatlandırmada teslim şekillerinin önemi ( 2010 ıncoterms ), uluslararası pazara girişte girişimcilik becerileri için internet uygulamaları ( B2B, B2C, C2C), ödeme şekillerinin kambiyo mevzuatındaki yeri ve döviz yönetimi ile emniyetli mal bedeli tahsilatı için eximbank uygulamaları, uluslararası ticarette markalaşma, turquality (devlet destekleri), olma şartları ile ihracatta devlet yardımlarının önemi, ihracat mevzuatında resmi kurumlar ve özel kuruluşlar ile ihracatçı konuları gibi dış ticaret konuları katılımcılara aktarılacak.
 
Eğitime katılmak isteyen kursiyerlerin www.egesem.org sayfasından ya da (232) 483-53 64 nolu telefondan kayıt yaptırması gerekiyor.
EGESEM ayrıca Bilimsel Akademi Bilgisayar Kursları ortaklığıyla bilgisayar eğitimleri açacak. Kontenjanların sınırlı olduğu eğitimlerin ön kaydı Bilimsel Akademi’nin (232) 445-67-39 nolu telefonundan ya da www.bilimsel.com.tr adresinden yapılacak
Kursta, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı bilgisayar işletmenliği eğitiminden web tasarımına, grafik tasarım uzmanlığından autocad ile çizim eğitimine kadar birçok eğitim verilecek. Katılımcılara eğitim sonunda EGESEM logolu sertifika verilecek. Bilgisayar programları dışında Akademik Lisans Üstü Eğitim Sınavı’na (ALES) katılmak isteyenler için de Bilimsel Akademi ve EGESEM ortaklığıyla ALES kursu açılacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli genç gazeteciler kariyer etkinliğinde

Eğitim’de Alternatif Yolculuğa Devam

Buca'dan üreticiye fidan desteği

Vefatının 23. Yıldönümünde anlamlı tören

Vali Elban’dan İzmir Ekonomi’ye ziyaret

Son 30 gün önerileri

Arşiv