​​​​​​​DJI Aır 3 göz kamaştırıyor

Biri geniş açılı diğeri 3x orta telefoto olmak üzere iki güçlü kamerası olan kompakt, katlanabilir bir drone DJI Air 3, 46 dakikalık maksimum uçuş süresi, çok yönlü engel algılama, ve O4 video iletimi ile optimize edilmiş donanımıyla nefes kesen ayrıntılar sunuyor.

  • 0
  • 3.186
​​​​​​​DJI Aır 3 göz kamaştırıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Şık ve kompakt bir gövdeye 1/1,3 inç CMOS geniş açılı kamera ve 1/1,3 inç CMOS 3x orta tele kamera yerleştiren Air serisinin ilk Dual-Primary kamera sistemine sahip olan DJI Air 3, aynı sensör boyutuna sahip fakat farklı odak uzaklıklarına sahip iki kamera ile tutarlı görüntü kalitesi ve daha dinamik görüntüleme olanakları sunuyor.

Tamamlayıcı Kamera Performansı
Geniş açılı kamera ile manzaralar tam olarak yakalanabiliyor. 3x medium tele kamera, herhangi bir nesne için benzersiz bir perspektif sağlayan uzamsal sıkıştırma için kayıpsız 3x optik zoom sağlıyor. Her iki kamera da harika görünen ve ihtiyaç duyanlar için post prodüksiyonda sorunsuz kırpmaya izin veren, gerçeğe yakın ayrıntılarla dolu 48 MP fotoğraflar sunabiliyor.

Çift Kameralı 4K/60fps HDR Videolar
Air 3’ün iki adet 1/1,3 inç CMOS sensörü, 4K/60 fps HDR videonun kırpma olmadan doğrudan çıkışı için çift yerel ISO’yu destekler. her iki kameradan alınan görüntülerin, nefes kesici ve son derece doğru sonuçlar için zengin renklendirme ve doğal ışık geçişlerine sahip.

Uzatılmış Uçuş, Yenilikçi Şarj
Air 3, önceki nesle kıyasla %48 artışla 46 dakikaya kadar uçuş süresi sunar. Air 3, tek bir uçuş sırasında keşfetmek, kompozisyonları ayarlamak ve istediğiniz çekimleri yapmak için size bolca zaman sağlıyor. Yeni batarya şarj merkezi, yenilikçi bir güç aktarım işlevini destekliyor. Birden fazla bataryadan kalan gücü en yüksek olan batarya’ya [6] aktarmak için işlev düğmesini basılı tutmanız yeterlidir; bu özellik şarj seçeneklerinin sınırlı olduğu durumlarda size daha tam şarjlı bir batarya sağlıyor.

Çok Yönlü Engel Algılama
Çok yönlü engel algılama sistemi, Air 3’ün her yöndeki engelleri algılamasına izin vererek kapsamlı çevre bilinci sağlar. [2] Air 3, engeller algılandığında, daha güvenli bir genel uçuş deneyimi için daha yumuşak kaçınma hareketleri [7] gerçekleştirmek üzere APAS 5.0’ı kullanabilir. Yeni başlayanlar bile artık güvenle uçabilir.

O4 Video İletimi
Yeni nesil O4 video iletim sistemi, Air 3’ü önemli ölçüde geliştirilmiş iletim performansıyla güçlendiriyor. Artırılmış kararlılıkla maksimum 20 km’lik bir menzil [8] ve ultra akıcı görüntüleme ve kullanım için 1080p/60 fps maksimum kaliteli canlı yayın sağlar.

Geliştirilmiş RTH
Akıllı RTH sırasında Air 3, hızlı ve güvenli bir şekilde ana noktasına dönmek için çok yönlü engel algılamayı [2] korurken, gelişmiş RTH [9] için otomatik olarak optimize edilmiş bir uçuş rotası planlar.

İlham Vererek Uçmak için Akıllı Özellikler
FocusTrack

FocusTrack sizi veya öznenizi kolayca çerçevenin merkezinde tutar. Çok yönlü engel algılama ile birleştirilen güncellenmiş izleme performansı, ihtiyacınız olan her yerde ve zamanda, akıllı ve iyi planlanmış çekimler yapmanızı sağlar.

QuickShots
QuickShots, Air 3’ü Rocket, Drone, Circle, Helix, Boomerang ve Asteroid gibi yaratıcı kamera hareketi seçenekleriyle güçlendirir.

MasterShots
Air 3’ün birden çok klip çekmesine ve bunları müzikle birlikte kesip efektlerle düzenleyerek sinematik çekimler elde etmesini sağlar.

2,7K Dikey Çekim
Air 3, her iki kamerayla 2,7K dikey çekimi destekleyerek, manzaraları veya nesneleri çekerken dikey çekime son derece dinamik bir görünüm verir. Doğrudan 4:3 CMOS’tan 2,7K dikey çekim çıkışı, akıllı telefon görüntülemesi için optimize edilmiş ve gönderi sırasında herhangi bir kırpma gerektirmeden sosyal medyada paylaşılmaya hazır klipler sunar.

LightCut Uygulaması
Tek Dokunuşla Düzenleme gibi genişletilmiş yaratıcı seçenekler için akıllı telefonunuzdaki LightCut uygulaması aracılığıyla kablosuz olarak Air 3’e bağlanın. İşlem sırasında tüm görüntüleri indirmenize gerek yoktur, bu sayede mobil cihazınızda depolama alanından tasarruf etmenize yardımcı olur.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

10 yılda 20 kat büyüyecek

TÜBİTAK Başkanından öğrencilere müjde

Intel ve BAU’dan iş birliği

Zirvede ‘Lucia’ sürprizi

Yapay zekâ hayatımızın ayrılmaz bir parçası olacak

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Arşiv