DOKUZ EYLÜL'LÜ SPORCULAR ÖDÜLLENDİRDİ

  • 0
  • 888
DOKUZ EYLÜL'LÜ SPORCULAR ÖDÜLLENDİRDİ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin geleneksel olarak düzenlediği “4. Kültür ve Spor Etkinlikleri Ödül Töreni”nde dereceye giren öğrencilere, üniversite yönetimi tarafından ödülleri ve belgeleri Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle verildi. Törene; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Köse ve Prof. Dr. Recep Yaparel, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercüment Yalçın, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gürcan Konak ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Dursun Atalay katıldı.

Tören öncesi, İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu, halk müziği ağırlıklı konseriyle Dokuz Eylüllülerden tam not aldı. Sanat Yönetmenliğini, Mehmet Ali Gevrek’in yaptığı Topluluk, tüm bölgelerin türkülerine yer verdi. Mühendislik Fakültesi Halk Dansları Topluluğu’nun sergilediği, İç Anadolu ve Ege Bölgeleri’ne ait danslarının ardından ödül törenine geçildi.

Satranç branşında; birinci olan Makine mühendisliği Öğrencisi Mert Akın, ikinci olan Maden Mühendisliği Öğrencisi Bahadır Aydın ve üçüncü olan Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Öğrencisi Hasan Aktaş ödüllerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Yaparel’den aldı. Masa Tenisi branşında; birinci olan İnşaat Mühendisliği Öğrencisi Özgür Atakan, ikinci olan Maden Mühendisliği Öğrencisi Aydın Gezici ve üçüncü olan Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi Gürkan Güven ise ödüllerini Dekan Prof. Dr. Ercüment Yalçın’dan aldılar. Takımlar halinde yapılan yarışmalarda ise; Masa Tenisi branşında birinci olan Endüstri Mühendisliği Takımı, ödüllerini Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gürcan Konak’tan alırken, Basketbol branşında birinci olan Makine Mühendisliği Takımı ödüllerini Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ramazan Karakuzu’dan, Futbol branşından birinci olan Maden Mühendisliği Takımı ödüllerini Bölüm Başkanı Prof. Dr. Vedat Arslan’dan aldı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv