dostluk turnuvası

  • 0
  • 1.642
Yazı Boyutu:

Bornova’da bulunan 17 amatör spor kulübü arasında düzenlenen Başkanlık Kupası Futbol Turnuva’sının şampiyonu Bornova Belediyespor oldu. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, bir ay süren turnuvada ilk üçe giren takımlara kupalarını ve madalyalarını verdi
 
Bornova’da amatör spor kulüpleri arasında düzenlenen Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası büyük heyecan yarattı. 17 amatör spor kulübünün katıldığı bir ay süren Futbol Turnuvası’nın final maçı Bornova Belediyesi Şehir Stadı’nda Çamdibigücü Spor ve Bornova Belediyespor arasında yapıldı. Maçın kazanan tarafı 1-0’lık skorla Bornova Belediyespor oldu. Çamdibigücü ikinci olurken, Altınyıldız Spor Kulübü de üçüncülük kupasını aldı. İlk maçın başlama vuruşunu da yapan Başkan Sındır, final maçının ardından dereceye giren takımlara kupalarını verdi.
Futbol Turnuvası’nın semtler arası kardeşlik, dostluk duygularını pekiştirdiğini belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Belediyemiz tarafından organize edilen Turnuva’da 17 amatör spor kulübü mücadele etti. Bunların arasından bir takımımız şampiyon oldu. Burada esas olan bu organizasyona katılarak sporu centilmence yapmaktı. Bu Turnuva sayesinde ilçede ayrı semtlerde oturan çocuklarımız birbirleriyle dostluk kurma şansını yakaladı. Sporda başarılı olan hayatta da başarılı olacağına inanıyorum. Biz de bu düşünce doğrultusunda spor yapmak isteyen herkesi destekliyoruz” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv