“Düğüm Salonu” Ekibi Düğün Bastı!

Yılın düğünü “Düğüm Salonu” filminin oyuncuları İzmir’in altını üstüne getirdi! Vizyona giren filmleriyle sinemaseverler ile buluşmak için İzmir’e giden Şahin Irmak, İrem Sak, Emre Karayel ve filmin yönetmeni Hakan Algül, aynı akşam içinde arka arkaya 3 düğüne giderek 3 çifte sürpriz yaptı.

  • 0
  • 645
“Düğüm Salonu” Ekibi Düğün Bastı!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yılın düğünü “Düğüm Salonu” filminin oyuncuları İzmir’in altını üstüne getirdi! Vizyona giren filmleriyle sinemaseverler ile buluşmak için İzmir’e giden Şahin Irmak, İrem Sak, Emre Karayel ve filmin yönetmeni Hakan Algül, aynı akşam içinde arka arkaya 3 düğüne giderek 3 çifte sürpriz yaptı. Çekimleri de İzmir Buca’da gerçekleşen filmde, yan yana iki düğün salonundaki olaylı düğünlerin gelinlerini ve damatlarını canlandıran oyuncular “Filmde bizim düğünler düğüm oldu, sizinkiler öyle olmasın” dedi ve tüm yeni çiftlere mutluluklar diledi.

DAVETSİZ MİSAFİRİN BÖYLESİ!
Hayatlarının en mutlu günlerinde karşılarında oyuncuları gören gelin ve damatlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Oyuncular yeni evlenen 3 çiftle göbek de attı! Hakan Algül, Şahin Irmak, İrem Sak ve Emre Karayel hem gelin ve damatlarla, hem de düğün davetlileriyle bol bol fotoğraf çektirdi! Film ekibi önce Levent Marina’daki Merve Aycan’ın düğününe, sonrasında ise Güzelbahçe’deki Bekir ve Sema’nın düğününe, en son da Funda ve İbrahim’in Narlıdere’deki düğününe baskın yaptı.
 
Gelin ve Damatların İsimleri:
Funda ve İbrahim (Bordo Düğün Salonu / Narlıdere)
Bekir ve Sema (Parc Ceramonie Kılızman / Güzelbahçe)
Merve ve Aycan (Aqua Marin / Levent Marina)
 Yan yana iki düğün, birbirine hiç benzemeyen sekiz dünür, alakasız iki gelin ve evlere şenlik bir takı töreni! Altınların buzdolapları ile yarıştığı törende, bir gelin takıların diğer gelin ise yan salonun damadının peşinde! Damatlardan birinin Şahin Irmak (Serkan), diğerinin Emre Karayel (Tarık) tarafından canlandırıldığı filmde, birbirinden tamamen farklı tarzları ile iki gelini de Gonca Vuslateri (Buse) ve İrem Sak (Hülya) canlandırıyor.
Yönetmenliğini Hakan Algül’ün üstlendiği BKM yapımı “Düğüm Salonu”, Profilo ana desteğiyle sinemalarda!

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv