Düğünde selfie yarışı

  • 0
  • 4.597
Yazı Boyutu:

İzmirli işadamı Cumhur Önaç ile Eylül Yenilmez İzmirArena’da dilere destan bir düğünle dünyaevine girdi. Önce sanatçı Altayardından Ceylan şarkılarıyla davetlileri coşturdu. Davetliler Ceylan ileselfie(özçekim) yapmak için adeta birbiriyle yarıştı. Halaylarda dolarlarhavada uçuştu.

Önaç şirketler topluluğu yönetim kurulu başkanıAtila Önaç’ın oğlu Aras otomotiv’in sahibi Cumhur Önaç, çocukluk aşkı EylülYenilmez ile dünyaevine girdi. İş, sanat spor ve politika çevresinden pek çok davetlininkatıldığı gecede ünlü sanatçılar Altay ile Ceylan sahneye çıktı. Altay en güzelşarkılarını yeni evli çift için okurken, bazı zamanlarda mikrofonu onlarauzatarak şarkıları birlikte söyledi. Ceylan’da kendine özgü şarkılarının yanısıra son dönemin en gözde parçalarını seslendirerek yeni evli çifte mutlulukdiledi.
 
 

Son dönemin gözde akımı selfie(özçekim) düğünde deortaya çıktı. Davetliler şarkıcı Ceylan ile selfie yaparken ortaya ilginçgörüntüler çıktı. Gecenin ev sahipliğini yapan Cumhur Önaç’ın ailesiAtila-Ayten Önaç  ile Eylül Yenilmez’inailesi Bahattin-Selma Yenilmez  geceninşüphesiz en mutlu çiftiydi. Önaç ailesi ve davetliler halaya kalktıklarındadolarlar havada uçuştu.Yeni evli çift balayı için Dubai’ye gitti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv