Dünya Markaları Sundu'da

Sektörde yarım asıra yaklaşan tecrübesiyle hizmet veren Sundu Bisklet, dünya markalarını tek çatı altında müşterileriyle buluşturuyor.

  • 0
  • 762
Dünya Markaları Sundu'da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sektörde yarım asıra yaklaşan tecrübesiyle hizmet veren Sundu Bisklet, dünya markalarını tek çatı altında müşterileriyle buluşturuyor.
 
Çankaya, Bornova ve Bostanlı'da toplam 4 şubeyle kalitenin adresi olan Sundu Bisiklet, bisiklet satışının yanı sıra; yedek parça, aksesuvar ve teknik servis hizmeti de veriyor.
 
Sundu Bisiklet Yöneticisi Hüsnü Sundu, aralarında Trek, KTM, Mosso, Ghost, Salcano ve Bianchi'nin yer aldığı dünya markalarının satışını yaptıklarını belirterek; toplam 15 kişilik deneyimli bir ekibe sahip olduklarını söyledi.
 
Sundu, “Bisiklet kaskı, kilitlenebilir ayakkabı, tişort, lamba, yama, çanta, ayna ve bagaj gibi pek çok aksesuvarın da satışını yapıyoruz. Her yaş grubuna uygun bisikletleri uygun fiyatlarla müşterilerimizle buluşturuyoruz. Dağ bisikleti, şehir ve yol bisikletleriyle taşıma kolaylığı sağlayan katlanır bisiklet modellerimiz ilgi görüyor” diye konuştu.
 
TEKNİK SERVİS HİZMETİ 
Sundu Bisiklet bünyesinde yer alan Shimano Servis Center'de bulunan deneyimli teknik elemanlarla servis hizmeti de verdiklerini dile getiren Sundu, personelin düzenli olarak eğitim aldığını kaydetti.  İster bireysel, ister grup halinde olsun bisiklete olan ilginin gün geçtikçe arttığını da söyleyen Hüsnü Sundu, İzmir'de bisiklet yollarının artması ve belediyenin de şehir içi bisiklet kiralama servisi olan BİSİM'in de bisikletçilik adına olumlu gelişmeler olduğunu vurguladı.
 
Sundu, sağlık, spor, eğlence ve özgürlüğü bir arada sunan bisikletçiliğin gelişimi için, zaman zaman sponsorluk çalışmalarına da imza attıklarını sözlerine ekledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Arşiv