Dünya Sörf Şampiyonası “Amarok Pikap Live” ile hareketleniyor

  • 0
  • 1.033
Yazı Boyutu:

Dünya Sörf Şampiyonası’nın sponsorları arasında yer alan Volkswagen Ticari Araç, yarışmacı ve izleyicilere Amarok ile offroad deneyimi yaşatırken aynı zamanda ‘Amarok Pikap’ etkinliğiyle eğlenceyi de garanti ediyor.  Dev bir perküsyon enstrümanına dönüştürülen Amarok Pikap, ünlü DJ Hüseyin Karadayı’nın performansıyla, 31 Ağustos Cuma günü düzenlenecek Amarok Soundwave Party’de ‘Dünya Sörf Şampiyonası’na hareket katacak.
 
Avrupa’nın ilk pick-up’ı Volkswagen Amarok, 27 Ağustos – 01 Eylül tarihleri arasında Alaçatı'da gerçekleştirilecek Dünya Sörf Şampiyonası’nın Türkiye ayağına sponsor oldu. Ekipmanların taşınması için ideal, geniş yükleme alanı ile sörf tutkunlarının kalbini ilk günden kazanan Amarok, şampiyonaya müziği ile hareket katacak. Özel bir teknoloji ve üst düzey bir yazılım ile dev bir perküsyon enstrümanına dönüştürülen Amarok, 29 - 31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştireceği performanslar ile Dünya’nın dört bir yanından gelen ünlü sporculara ve izleyenlere benzersiz bir Alaçatı hatırası bırakacak.
31 Ağustos Cuma günü ise ünlü DJ Hüseyin Karadayı’nın katılımı ile gerçekleşecek Amarok SoundWave Party’de sahne alacak olan  “Amarok Pikap” izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Yalnızca Türkiye’de değil, Avrupa’da da, tarzı ve sound’uyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Karadayı spor tutkunlarına müzik ziyafeti çekerken, konuklar, yalnızca sörf dünyasının değil, Volkswagen Amarok’un da macera dolu kapılarını aralayacak.  Amarok’u test edip, benzersiz bir offroad deneyimi yaşamak isteyenler ayrıca sürpriz hediyeler de kazanacak.
Volkswagen Ticari Araç’ın facebook sayfası üzerinden de takip edilebilecek etkinlikler süresince kullanıcıların atacakları #amarokpikap tweetleri ve #amarokpikap etiketiyle paylaşacakları instagram fotoğrafları da facebook üzerinden yayında olacak.
 
Dev perküsyon enstrümanı Amarok Nasıl çalışıyor?
Dünya’da ilk kez bir araç üzerinde kullanılan sistem Volkswagen Ticari Araç için Türkiye’de geliştirildi. Amarok Pikap projesinde, ses mühendislerinden oluşan özel bir ekip, Volkswagen Amarok’u dev bir enstrümana dönüştürdü.
 Proje kapsamında kullanılan ses yazılımı da bu alanda bir ilk olma özelliğine sahip. Dokunmaya duyarlı 14 sensör ve 10 adet mini mikrofon, Amarok’un çamurluğundan, camlarına, kaputuna kadar 14 bölgede yüzeyin altına yerleştirildi. Bu sensörlere dokunulduğunda, Amarok Pikap’ın bünyesinde bulunan bilgisayar, bu eylemi algılıyor ve ona atanan perküsyon sesini amfiye gönderiyor. Bu işlem ise saniyenin 10’da biri gibi kısa bir sürede gerçekleşiyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv