Dünya Tarımı İzmir’de buluştu

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın dört büyük tarım fuarından biri olan AGROEXPO, 3. gününde de binlerce kişiyi ağırlarken gün boyu süren eğlenceli etkinliklerle ziyaretçilerin yüzünü güldürdü.

  • 0
  • 4.569
Dünya Tarımı İzmir’de buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çarşamba günü çok görkemli bir törenle kapılarını açan 18. AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın ikinci ve üçüncü gününde gerçekleşen ikili görüşmelere 32 ülkeden alım heyetleri katılırken, binlerce iş insanının katılımıyla birçok ticari anlaşmaya imza atıldı. Bu anlaşmalar Türkiye’nin ihracatına adeta can suyu oldu. Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve üye ülkelerin elçi müsteşarları AGROEXPO’da yabancı ülke stantlarını ziyaret ederken Türk katılımcılarında ürünlerini dikkatle inceledi.

FİRMALAR 2024 İÇİN YERİNİ ALDI
450’ye yakın katılımcının yer aldığı 18. AGROEXPO’ya ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. İlk 3 gün 150 bine yakın ziyaretçiyi ağırlayan fuarda hafta sonu ile birlikte ziyaretçi rekoru kırılması bekleniyor. Bunun yanı sıra fuara katılan bir çok firma AGROEXPO 2024 için şimdiden yerini ayırttı.

GÜN BOYU ORGANİZASYON
Gün boyu ‘C Ana Etkinlik Alanı’ birbirinden keyifli aktivite ve yarışmalara sahne olurken, B ve D fuaye alanında kurulan seminer alanında yapılan panellere ziyaretçilere tarım ve hayvancılığın gelişmesine yön veren teknolojiler ve yeni fikirler aktarıldı.

ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR
Pazar akşamı 17.00 ‘ye kadar açık olacak AGROEXPO tüm tarım gönüllülerini ağırlamaya devam edecek. Ziyaretçilerin fuara ücretsiz katılımları için www.agroexpo.com.tr adresi üzerinden online biletlerini almaları yeterli olacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv