DÜNYACA ÜNLÜ FLAMENKO ÜSTADI MANUEL REINA AGORA AVM'YE GELİYOR!

  • 0
  • 749
DÜNYACA ÜNLÜ FLAMENKO ÜSTADI MANUEL REINA AGORA AVM'YE GELİYOR!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

24-25-26-27 Aralık tarihlerinde 4 gün boyunca sürecek Yeni Yıl Alışveriş Şenliği kapsamında Agora Alışveriş Merkezi bünyesindeki mağazaların çok özel indirimleri, muhteşem gösteriler, Ekonomi Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü Öğrencilerinin çok özel defilesi, Ünlü Astrolog Filiz Özkol ve daha bir çok konuğu ağırlayacak olan Agora Alışveriş Merkezi, yeni yıl öncesinde muhteşem bir şenlikle ile 2015’e veda edecek.

Yeni Yıl Alışveriş ve Moda Şenliği kapsamında 7-28 Aralık tarihlerinde Agora Card ile en çok alışveriş yapan ziyaretçiler 31 Aralık akşamı Container Hall”da gerçekleşek Bang la Decks Ultraviyole Partisine çift kişilik davetiye kazanma fırsatı yakalayacak. 24 Aralık Perşembe günü saat 13.00-15.00 saatleri arasında Ünlü Astrolog Filiz Özkol ile birebir astroloji sohbeti ve 16.00 “da ise Agora Sohbetleri”nde ziyaretçilerle buluşacak. 25 Aralık Cuma günü saat 18.00 ve 20.00 de İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümü Öğrencilerinin sergileyeceği couture ve kostüm defilesi nefesleri kesecek. 17 -28 Aralık tarihlerinde Ekonomi Üniversitesi Moda ve Tasarım bölümü öğrencilerinin çok özel sergisi B Blok sergi alanında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 26 Aralık Cumartesi günü saat 18.00 ’de ise dünyaca ünlü Flamenko üstadı Manuel Reina’nın muhteşem Flamenko gösterisine ev sahipliği yapacak. 26-27 Aralık ta çocukların ilgiyle takip ettiği Bay Balon Yeni Yıl temalı sosis balon ve yüz boyama aktivitesi ile minikleri karşılayacak

Mart 2015 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Elin Oğlu” adlı talk show programını Ömür Varol ve Sinan Çalışkanoğlu ile sunmaya başlayan Manuel Reina, 26 Aralık Cumartesi günü ekibi ile birlikte  “Agora Yeni Yıl Alışveriş Şenliği” kapsamında Agora Alışveriş Merkezi’nde sergileyecekleri performans ile tüm İzmirlileri kendilerine hayran bırakacaklar.

Flamenko ve dans dolu bu özel performansta Agora Alışveriş Merkezi’nde sahne alacak Manuel Reina ve ekibi izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Profesyonel dans hayatına dünyaca ünlü Jose Galvan Flamenko dans grubu ile başlayan Manuel Reina, Sevilla'nın tablolarından biri olan El Arenal'da sahne aldı ve bir çok farklı flamenko grubuyla dünyayı dolaştı. New York, Tokyo, Berlin ve Sao Paolo'da yaşadı, dans gösterileri ve eğitmenlik yaptı. Flamenko üstünde çalışırken aynı zamanda modern dansları tanıma fırsatı bulan ve bu sayede koreografi eğitimini derinleştiren Manuel Reina bir çok Flamenko yapıtında da yer almıştır.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, 2016 yılı için tüm ziyaretçilerine sağlık, mutluluk dileyerek yıldızlarının parlayacağı bir yıl olması temennisinde bulundu. 2016 yılını birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikleriyle karşılayacaklarını belirten Noyan, 24-27 Aralık tarihlerinde düzenlenecek Yeni Yıl Alışveriş Şenliği kapsamında düzenlenecek birbirinden renkli etkinlikleri, değerli astrolog Filiz Özkol ile birebir astroloji söyleşisi,  İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda Tasarım öğrencilerinin çok özel sergileyecekleri Kostüm ve Coture defilesini, dünyaca ünlü Flemenko Üstadı Manuel Reina”nın eşsiz dans gösterisi ve birbirinden renkli etkinlikleri  kaçırmamaları için tüm İzmirlileri Agora Alışveriş Merkezine davet etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv