Dünyaca ünlü iki büyük sanatçı, hayvanlar için geliyor

Türkiye’de ilk kez uluslararası iki sanatçı sokakta ve barınaktaki sahipsiz hayvanlar yararına bir konser vermeye geliyor. Luciano Pavarotti’nin mirasçısı olan Alessandro Safina ve Yanni sevenlerin yakından tanıdığı “Dünyanın en usta Harp Sanatçısı” olarak bilinen Victor Espinola da inanılmaz bir Harp şovuyla sokak hayvanları yararına Çeşme’de müzikseverlerle buluşacak.

  • 0
  • 597
Dünyaca ünlü iki büyük sanatçı, hayvanlar için geliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye’de ilk kez uluslararası iki sanatçı sokakta ve barınaktaki sahipsiz hayvanlar yararına bir konser vermeye geliyor.
Luciano Pavarotti’nin mirasçısı olan Alessandro Safina ve Yanni sevenlerin yakından tanıdığı “Dünyanın en usta Harp Sanatçısı” olarak bilinen Victor Espinola da inanılmaz bir Harp şovuyla sokak hayvanları yararına Çeşme’de müzikseverlerle buluşacak.

Çeşme Alaçatı Doğa ve Hayvanseverler Derneği ÇESAL tarafından organize edilen konser, 11 Ağustos Pazar günü Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek ve konserin gelirinin tamamı Çeşme Yarımadası’ndaki sokakta ve barınakta olan sahipsiz canlara aktarılacak.
 
Daha evvel Sezen Aksu, Sertab Erener, Ferhat Göçer ve Meyra ile yaptığı düetlerle ülkemizde gönülleri fetheden İtalyan tenor, bu kez Çeşme’de gerçekleştireceği konserde Türkiye’nin güzel, kıvrak ve güçlü sesi ile sevilen sanatçı Nez ile düet yapacak. İzmir Filarmoni Orkestrası’ndan 45 kişilik bir grubun da sanatçılara eşlik edeceği bu muhteşem konser izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.
 
ÇESAL Başkanı Solmaz Örücü, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada “İzmir’in bu güzel ilçesinde aç, susuz, yaralı ve yardıma muhtaç hayvanlara dokunmak ve hayvanlarla beraber yaşamanın huzurunu tüm topluma hissettirmek istiyoruz. Bu etkinlik ile daha çok kişiye seslenerek, sokak hayvanlarına ve barınakta olan sahipsiz canlara yardım eli uzatmayı amaçlıyoruz” dedi.

Ayrıca konserin bir gün öncesinde, 10 Ağustos’ta Çeşme Aya Yorgi Koyu’ndaki  Shayna Beach’te bir “Pre-Party” düzenlenecek. Alessandro Safina’nın ev sahipliği yapacağı partinin geliri de yine sahipsiz hayvanlar yararına kullanılmak üzere ÇESAL’a bağışlanacak. Partiye katılanlar hem Alessandro Safina ile tanışma fırsatını yakalayacak hem de Víctor Espínola’dan, DJ Drummer Jay ve DJ Su Yıldız eşliğinde harika bir harp ve davul şovu izleyecekler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

Arşiv