Duymer Bayileri Gala Gecesinde Bir Araya Geldi

Duymer İşitme Cihazları 2018 yılı Bayi Eğitim Toplantısı, 200’den fazla bayi ve şubenin katılımıyla Kaya İzmir Termal & Convention’da gerçekleştirildi.

  • 0
  • 3.956
Duymer Bayileri Gala Gecesinde Bir Araya Geldi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Duymer İşitme Cihazları 2018 yılı Bayi Eğitim Toplantısı, 200’den fazla bayi ve şubenin katılımıyla Kaya İzmir Termal & Convention’da gerçekleştirildi. Bu yıl 7’incisi düzenlenen toplantının son gününde Duymer bayileri gala gecesinde bir araya geldi.

Duymer İşitme Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Baz ve eşi Figen Baz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen gala gecesinde Tepecik Senfoni Orkestrası birbirinden güzel şarkılarıyla geceye renk kattı.

Gecede konuşma yapan Opr. Dr. Mehmet Baz “ her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz gala gecemizde sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Duymer ailesi her geçen gün büyüyor. 20. yılımızda 200 satış noktasıyla hizmet veriyoruz. Sektörde şu anda en çok satış yapan işitme cihazı firmasıyız. Katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Duymer İşitme Cihazları Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Salih Baz ise “ Duymer ailesi 250 kişilik büyük bir aile ve sizlerin katkılarıyla her geçen gün büyüyor.  İzmir’de sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Gecede toplantıya katılarak katkı sağlayan GN Grup Genel Müdürü Soeren Oesteergard, GN Grup Ortadoğu Bölge Sorumlusu Mohsen Otafey, Interton ve ReSound İşitme Cihazları Ürün Müdürü Rafal Sulich,  Odyolog Dr. Leticia Araujo ve Hacettepe Üniversitesi Odyoloji bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Meral Didem Türkyılmaz’a teşekkür plaketi takdim etti.
Etkinlik sonunda 2017-2018 yılı en iyi performans gösteren bayilere plaket ve ödülleri, Duymer İşitme Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Mehmet Baz, Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Salih Baz,  Duymer İşitme Cihazları Genel Müdürü Figen Baz ve Duymer İşitme Cihazları Genel Müdür Yardımcısı Sami Baz tarafından verildi.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv