Düzce Köyü Projesi Yararına Gece

İzmir Gündoğdu Lions Kulübü, Seferihisar’ın Düzce Köyü Projesi yararına özel bir gece düzenledi. Pasaport Kordon Otel’de düzenlenen geceye kulüp üyelerinin yanısıra, televizyon dizilerinin sevilen oyuncularindan Yener Gürsoy ile 118 R Yönetim Çevresi kulüplerinden de katılım oldu.

  • 0
  • 634
Düzce Köyü Projesi Yararına Gece
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Gündoğdu Lions  Kulübü,  Seferihisar’ın Düzce Köyü Projesi yararına özel bir gece düzenledi. Pasaport Kordon Otel’de düzenlenen geceye kulüp üyelerinin yanısıra, televizyon dizilerinin sevilen oyuncularindan Yener Gürsoy ile 118 R Yönetim Çevresi kulüplerinden de katılım oldu.

Son dönemin en güçlü kadın vokallerinden biri olarak gösterilen Dilek Sert Erdoğan'ın muhteşem sahne performansı ile İzmir Gündoğdu Lions Kulübü 2017-2018 Çalışma Dönemi Başkanı Lion Muhadder Özgüren ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen geceye damgasını vurdu. 2002 yılında Ulusal bir TV ‘de yayınlanan "Sing Your Song” adlı müzik yarışmasında ‘En İyi Kadın Şarkıcı’ ödülünü aldıktan sonra müzik sektörüne profesyonel olarak giren Erdoğan, kendi bestelerinin yanısıra günün sevilen eserleriyle de lionlara unutulmaz bir zaman dilimi yaşattı.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv