Ebe Bülten okuyucuları ile buluştu

Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü bir ilke daha imza attı. Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü öğrencileri ‘Topluma Hizmet Uygulamaları’’ dersi kapsamında E-Bülten hazırladı.

  • 0
  • 571
Ebe Bülten okuyucuları ile buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İZMİR(Ege Ajans)- Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü bir ilke daha imza attı. Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü öğrencileri ‘Topluma Hizmet Uygulamaları’’ dersi kapsamında E-Bülten hazırladı. Ebelerin ve ebe adaylarının sesi olarak yayımlanan E- Bülten Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neriman Soğukpınar ve Ebelik Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Elif Çilesiz'in yürütücülüğünde yayın hayatına başladı.  

Prof. Dr. Neriman Soğukpınar, “Ebe Bülten’in okuyucu ile buluşmasının bizleri ne kadar mutlu ettiğini söylemek isterim. Ebe Bülten 2’nci sınıf ebelik bölüm öğrencilerinin Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında hazırlamış olduğu dijital bir bültendir. Bizler bu bülten ile ebeliğin sesi olmak istedik. Türkiye’de artık Ebe Bülten var ve artık ebelik camiası ebeliğe dair her şeyi okuyabilir ve öğrenebilir.  İlk sayısı Ege Üniversitesi Basımevi aracılığı ile yayınlanan ebelik camiası için ilk dijital süreli yayın niteliği taşıyan Ebe Bülten’in oluşturulması ile dijitalleşme yolunda meslek adına önemli ve gerekli bir adım atılmıştır. Öğrencilerimiz bu bülten ile bilgilerini hem ülkemizin farklı üniversitelerinde eğitim öğretimlerine devam eden ebe adaylarıyla hem iş yaşamlarına devam eden ebelerle hem de akademik dünyayla kolaylıkla paylaşacaklardır. Sağlık Bilimleri Fakültesi adına imtiyaz sahibi olan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Esin Ceber Turfan başta olmak üzere fakültemiz ve bölümümüz akademisyenlerine, öğrencilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadeleri ile duygu ve düşüncelerini paylaştı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk

Çip üretiminde AB desteği

Arşiv