Ebru Gündeş’ten unutulmaz bir gece

Şarkıcı Ebru Gündeş’in Kaya İzmir Thermal& Convention’da verdiği konseri 1500 hayranı izledi.  Gündeş’in son konserlerinde sıklıkla giydiği beyaz gelinliği anımsatan sahne kostümünü İzmir konserinde de giymesi gözlerden kaçmadı.  İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay şarkılarını peş peşe seslendiren  güçlü yorumcu, geniş repertuvarıyla misafirlerine müzik ziyafeti sundu.

  • 0
  • 1.166
Ebru Gündeş’ten unutulmaz bir gece
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Şarkıcı Ebru Gündeş’in Kaya İzmir Thermal& Convention’da verdiği konseri 1500 hayranı izledi.  Gündeş’in son konserlerinde sıklıkla giydiği beyaz gelinliği anımsatan sahne kostümünü İzmir konserinde de giymesi gözlerden kaçmadı.
 İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay şarkılarını peş peşe seslendiren  güçlü yorumcu, geniş repertuvarıyla misafirlerine müzik ziyafeti sundu.

İzmir’i çok sevdiğini  belirten Gündeş, İzmililerden gördüğü ilginin kendisini duygulandırdığını söylerken’’ İkinci bir yaşam yerim olursa İzmir’i tercih ederim ’’dedi. Sevilen sanatçı  yaklaşık iki saat süren konserini, “Aşk sizin, para sizin, arkadaşlık hepimizin olsun” diyerek noktaladı.

Ebru Gündeş’ten önce sahne alan sevilen sanatçı Aslızen ve klarnet sanatçısı Fatih Dinletir seslendirdikleri şarkılarla konuklara eğlence dolu bir gece yaşattı.

 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv