Echo Performance Hall kapılarını açıyor

2020 yazında eğlenceseverlere kapılarını açan ve coşkulu bir sezon geçiren Echo Performance, bu yıl da sezona damgasını vurmaya hazırlanmış olarak 2 Temmuz Cuma gecesi kapılarını Hande Dönmez ile açacak.

  • 0
  • 2.431
Echo Performance Hall kapılarını açıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2020 yazında eğlenceseverlere kapılarını açan ve coşkulu bir sezon geçiren Echo Performance, bu yıl da sezona damgasını vurmaya hazırlanmış olarak 2 Temmuz Cuma gecesi kapılarını Hande Dönmez ile açacak.   

Geçen yaz sezonunda yapılan etkinliklerle geniş bir kitleye ulaştıklarını dile getiren Echo Performance Koordinatörü Koray Hepenson, profesyonel catering ve personel ekibi, işinde uzman reklam tanıtım medya grubundan oluşan kadronun desteklediği sahne performansları ile  2021'e de damga vuracaklarını söyledi.
Hepenson, "Geçen sezon çok güçlü isimlerle çok güzel konserler gerçekleştirdik. Bu konserlerden bazılarını istek üzerine tekrar misafir edeceğiz. 2021 sezonunda şu an Cem Adrian, Derya Bedavacı, Kibariye, Bülent Ortaçgil, Niyazi Koyuncu, Gripin, Hande Dönmez, Haktan, Hakan Küfündür, Grup Vitamin, Mansur Ark, Işın Karaca, Necati ve Saykolar, Hüsnü Arkan Birsen Tezer, Norm Ender, Mustafa Keser, Ayta Sözeri, Ufuk Yıldırım, Aldo gibi sanatçılarla konser takvimimizi oluşturmaya başladık. 2 Temmuz Cuma gecesi Hande Dönmez ile açılış yapacağız, 3 Temmuz Cumartesi Ayta Sözeri sevenleri ile buluşacak" dedi. 

Ege Orman Vakfı, HAYTAP ve birkaç tiyatro grubu ile özel çalışmalarının devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde onların da takviminin netleşeceğini ifade eden Koray Hepenson,  "Deneyimli ve özverili bir ekip ile birlikte çalışmak başarıyı getiriyor. Geçen yılın temmuz ayında Mordoğan'ın  en özel koylarından biri olan korsan yatağı plajında Echo Beach tesisini açtık. Bu yılda yeni düzenlemeler ile sezonda faaliyete geçireceğiz. Yine bu sezonda ailemize katılan çok özel lezzetlerden oluşan Echo Dürüm hizmet verecek.  Önümüzdeki yıllarda camping konaklama alanında projelerimizi hayata geçireceğiz. Dileğimiz pandemiden tüm dünyanın bir an önce kurtulması, hepimizin bir an önce normal hayata dönmesidir" diye konuştu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv