Efes Meslek Yüksekokulu açılıyor

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu 26 Eylül Pazartesi günü açılıyor. Yeni öğrenim yılının başlaması sebebiyle açılışı yapılacak olan yüksekokulda 61 öğrenci öğrenim görecek. Uzun süredir beklenen Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu 2016 – 2017 öğretim yılında kapılarını açıyor.

  • 0
  • 650
Efes Meslek Yüksekokulu açılıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 
Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu 26 Eylül Pazartesi günü açılıyor. Yeni öğrenim yılının başlaması sebebiyle açılışı yapılacak olan yüksekokulda 61 öğrenci öğrenim görecek. Uzun süredir beklenen Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu 2016 – 2017 öğretim yılında kapılarını açıyor. Şimdilik sadece Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü faaliyete geçecek olan yüksekokulda 10 öğretim görevlinin yanı sıra 6 idari personel görev yapacak. Selçuk protokolünün de açılışa eşlik edeceği tören saat 10. 00’da gerçekleşecek.

Selçuk’un üniversite hasretinde önemli adım
Efes Meslek Yüksekokulu’nun açılmasının Selçuk’ta önemli bir adım olduğunu belirten Başkan Bakıcı; “Her zaman söylediğimiz gibi Selçuk üniversiteler kenti olacak. Tarihin, kültürün, medeniyetin başkenti olan Selçuk’un ilerleme rotasında eğitim alanı her zaman önceliğimizdir. THK Üniversitesinden sonra gerçekleşen bu adım çok değerlidir, önemlidir. Bu vesileyle Pazartesi açılışı gerçekleştireceğimiz Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu’nun ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese ilçe halkım adına özellikle teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk

Çip üretiminde AB desteği

Arşiv