Ege Art “Yine, Yeni,Kıyıda”

  • 0
  • 780
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesitarafından düzenlenen uluslararası sanat günlerinin bu yıl beşincisigerçekleşiyor.  

Sanatseverleri bir araya getiren 5.Uluslararası EgeArt sanatgünlerinin bu yıl ki ana teması “Kıyıda” başlığını taşıyor. Her yıl yeni birtemayla, yaratıcılığı, özgünlüğü ve estetiği gündeme getiren Ege Art ve EgeÜniversitesi “Yine,Yeni,Kıyıda” başlıkları ile sanatseverlerin duygudünyalarını dönüştürmeyi hedefliyor. Genç Sanat yarışması, görsel sanatlarayeni boyutlar kazandırarak, genç sanatçı adaylarını özendirmek ve vücudagetirdikleri eserleri sergileme imkânları yaratmak amacında. 

G
üzel Sanatlarınçeşitli alanlarında yapılacak, Genç Sanat Yarışmasına katılabilmenin tekşartı,kırk yaşından küçük olmak. Yarışmaya sanatçılar bireysel ya da grupolarak 30 Eylül 2013 tarihine kadar başvuru yapabilecekler. 

14 kişiliksanatçı ve akademisyenin oluşturacağı juri tarafından seçilecek olan ilk üçegiren eser sahiplerine para ödülü verilecek ayrıca bu eserler 06-15 Aralık 2013tarihinde İzmir Enternasyonal Fuar alanında sanatseverlerle buluşma fırsatıyakalayacak. Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi 0 232 489 0459 nolu telefon veyaegesanatgunleri@gmail.com.adresinden alınabilecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv