Ege’de Başhekim ve Dekan koltuğunu çocuk hastalara devretti

  • 0
  • 704
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınedeniyle, Başhekimlik ve Dekanlık koltukları çocuklara emanet edildi.

EgeÜniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Özkâhya ve TıpFakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu, koltuklarını Ege Üniversitesi ÇocukHastanesinde tedavi gören  çocuklarabıraktı. Çocuklar bir günde olsa Başhekim ve Dekan olmanın mutluluğunu yaşadı.      

EgeÜniversitesi Çocuk Hastanesi  Nefroloji veÇocuk Cerrahisi Kliniklerinde  tedavigören çocuklar sırayla başhekimlik ve dekanlık koltuklarına oturdu.
Çocukhastalara Prof. Dr. Özkahya ve Prof. Dr. Kumanlıoğlu tek tek hediyelerverdi. Hediyelerini alan çocuk hastaların oldukça mutlu oldukları gözlendi.
AbdullahEmlek isimli çocuk hasta Başhekimlik koltuğuna oturdu.  Oturduğu koltukla övünerek önce doktorlarateşekkür etti ve ardından doktorluğun en güzel meslek olduğunu söyledi.Abdullah Emlek, “23 Nisan'da isteğim hastanelerde bir sürü doktor olsun” dedi. 
Dekanlık koltuğuna oturan Yusuf Taha isimli çocukhasta ise oldukça mutlu olduğunu söyleyerek, bütün çocukların sağlıklı olmasınıdilediğini belirtti.


Makam değişikliğindensonra şiirler ve şarkılar söyleyen çocuklar, ikram edilen çikolataları yedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

​​​​​​​19 Mayıs, Bir Meydan Okuyuştur

Başkan Kınay Gülsima için koşacak

Yok olma noktasından kurtuluşa

Cumhuriyetimizin umudu ve geleceği gençlikte

Karşıyaka’dan Türkiye’ye örnek iş birliği

19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutlayacak

Arşiv