Ege-Koop, Bademli Konutları ile Urla’da

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 3 tip projede, gayrımankulün parlayan yıldızı Urla’da yapılacak konutların 600 m2 arsa üzerine kurulacağını vurguladı, “8-9 ayda yüzde 50 kazanmak isteyen yatırımcı da, hayatını sağlıklı bir kentte geirmek isyeten de bu projeyle kazançlı çıkacak” dedi.

  • 0
  • 962
Ege-Koop, Bademli Konutları ile Urla’da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 3 tip projede, gayrımankulün parlayan yıldızı Urla’da yapılacak konutların 600 m2 arsa üzerine kurulacağını vurguladı, “8-9 ayda yüzde 50 kazanmak isteyen yatırımcı da, hayatını sağlıklı bir kentte geirmek isyeten de bu projeyle kazançlı çıkacak” dedi.  
 
32 yıldır İzmir’de 12 ayrı projeye imza atan ve 150 bin kişinin barındığı modern kentleri kazandıran Ege-Koop, bu kez de, gayrimenkul piyasasının uluslararası ölçekte yükselen yıldızı İzmir Urla’da, Türkiye’nin ilk ve tek köy tiyatrosuna, ilk oyuncak müzesine sahip olan Bademler’de “Bademli Konutları”nı çatısı altınadahil etti.
 
Bu çatının altında güven var sloganıyla planlı kentlerin kuruculuğunda öncü olan Ege-Koop, Türkiye’nin en temiz köyü seçilen Urla Bademler’in yanı başında çok özel tasarlanan “Bademli Konutları” ile mimari çizgide yepyeni bir yol açıyor.
 
Yapımı yıllar önce tamamlanan “Hisarevleri” ve “Hekimköy” gibi yerleşim alanlarına komşu 24 bin m2 inşaat alanında 120-150-180 m2’den oluşan 3 tip 600 m2 arsalar üzerinde kurulacak sağlıklı yaşam kenti “Bademli Konutları”nda sınırlı sayıda yer kaldı.
 
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, proje kapsamında oluşturulan kooperatifte, ortak profili ağırlığının avukat, mimar, doktor ve mühendislerden oluştuğunu vurguladı.
 
Toplam 130 konut hissesinin yüzde 60’ı satıldı 
Hüseyin ASLAN, Kooperatif Başkanı Hukukçu Demir Kanatlı Mutlu ile yaptıkları ortak açıklamalarında, “Urla Bademler’deki projemiz dahilinde 130 değerli konut alanından % 60’ı sahiplerini buldu. Bademler Köyü’nün hemen karşısında, Seferihisar yoluna 200 metre, Güzelbahçe’ye 11,5 km, Seferihisar ve Urla’ya 10 km, Çeşme’ye 70 km, İzmir Merkeze 35 km mesafede yer alan Bademli Konutları, Türkiye’de ilklerin köyü Bademler’in cazibesine cazibe katacak” dediler.
 
 
 
GÜVENLİKTEN PEYZAJA  OTOPARKTAN HAVUZA  KREŞTEN SAĞLIK OCAĞINA… 
Bu çok özel projede otopark sorunu olmayacağının altını çizen Aslan, siteye özel olarak Dr.İlker Özsüt tarafından Sağlık Kliniği ile birlikte, güvenlik, peyzaj, siteye ait ortak tesis alanları, kreş, mini futbol sahası, tenis kortu, havuz ve restoran planlandı. İstanbul-İzmir otoyolunun 2-3 yılda tamamlanacağı dikkate alınırsa bu bölge önümüzdeki yıllarda İstanbulluların ilgi duyacakları yerleşim alanı olacak. Ege-Koop’un Güzelbahçe’de tamamladığı Türkiye’nin ilk Ege-Koop Güzelbahçe Çelik Evler Projesi ve Ege-Koop Dört Mevsim Konaklarında yaşam her anlamda farklı ve bu projelerden villa sahibi olanlar %100’ün üzerinde avantaj elde etmişlerdir” dedi.
 
KAYIT SIRASINA GÖRE  ARSA SEÇİMİ YAPILACAK 
Arsa seçimlerinin kayıt sırasına göre yapılacağını belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan sözlerini şöyle tamamladı: “Bugün bu projeden arsa sahibi olan bir yatırımcı yurttaşımız, en geç 8-9 ay sonra % 50 kazançlı çıkacak. Bademler Bademli Konutları, yatırımda kazanmak isteyenler için bal-badem olacak.”
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv