Ege’nin genç iletişimcilerine 6 ödül

  • 0
  • 1.056
Yazı Boyutu:

 
İZMİR(Ege Ajans/ Bahar Özkoç)-Aydın Doğan Vakfı’nın nitelikli medya çalışanı ve yöneticisi yetişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlendiği 24. Genç İletişimciler Yarışması ödül töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Türkiye’nin 31 İletişim Fakültesi’nden 1351 öğrencinin 1163 çalışma ile katıldığı yarışmada, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi 3 birincilik, 1 ikincilik, 2 üçüncülük ödülünün sahibi oldu.
 
REKLAM DALINDA DÖRT ÖDÜL
İstanbul Hilton Convention Center’da gerçekleştirilen ödül törenine EÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müge Elden, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nilay Başok, Arş. Gör. Gül Coşkun,Arş.Gör.Uğur Bakır ve ödül alan öğrenciler katıldı. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde 4 sene önce kurulan Reklamcılık Bölümü, kısa geçmişine rağmen her yıl Aydın Doğan Vakfı Genç İletişimciler Yarışması’nda büyük ödülün de ikinci kez sahibi oldu.
Bu yıl 24.sü gerçekleştirilen yarışmada 4 ödül kazanan Reklamcılık Bölümü öğrencileri, Reklam Kampanyası Büyük Ödülü’nü de Ege’ye taşıdı. Açık Hava Reklamı Dalı’nda birincilik ödülü "Işık, Daha Fazla Işık" isimli çalışmasıyla Alican Kılıçoğlu’nun, üçüncülük ödülü ise "Düşünce Suçları” isimli çalışmasıyla Çağlayan Uludelen ve Anıl Uzun’un oldu. Her yıl yalnızca bir proje grubuna verilen Reklamcılık Kampanyası Büyük Ödülü kategorisinde ise Merve Peker, Ege Öztayfun, Deniz Dağlar Atalay ve Taner Aykut “Snazzy” isimli çalışmasıyla ödüle layık görüldü. Reklam Dalı’nın bir diğer ödül kategorisi olan Reklam Filmi Senaryosu’nda ise Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerinden İbrahim Dönmez "Gerçeği Gösterir" isimli çalışmasıyla ikinci oldu.
 
İLETİŞİM HALKLA İLİŞKİLER DALI SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNDE YİNE LİDER
Sosyal Sorumluluk Dalı’nda 2 senedir liderliğini kimseye kaptırmayan Ege İletişim, bu sene de Halkla İlişkiler Dalı, Sosyal Sorumluluk Projesi’nde birincilik ödülüne layık görüldü.
Halkla İlişkiler Dalı’nda, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinden Aynur Evecen, Tuğba Kavas ve Özkan Temel "Tadım Tuz'Suz' Yerinde" isimli çalışmasıyla Sosyal Sorumluluk Projesi’nde birinci olurken Merve Ciritoğlu, Serkan Sözen, Merve Yüksel ve Furkan Öztürk "Gençliğin Hızıyla Taşıyoruz/Aras Kargo” isimli çalışmasıyla Kurumsal İletişim Projesi’nde üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İYTE'ye Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü

13 yıl sonra yeniden

Orhun Değişim Programı: Azerbaycan Deneyimi

Egeli genç gazeteciler kariyer etkinliğinde

Eğitim’de Alternatif Yolculuğa Devam

Buca'dan üreticiye fidan desteği

Arşiv