Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu yeni yılın ilk konserinde

  • 0
  • 1.173
Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu yeni yılın ilk konserinde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu,  2015’in ilk konserini  Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde verdi. Bak Ambalaj sponsorluğunda, TRT Ses Sanatçısı Sayın Mehmet Şafak yönetimindeki  Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu “Yeni Yıl Şarkıları ve Büyük Meydan Faslı” konserinin   sunuculuğunu Göksenin Çakmak yaptı.  Konsere katılanlar Ege Orman Vakfı’na ikişer fidan bağışında bulundular.
 
Doğaseverlerin büyük ilgi gösterdiği konserde  konuşan Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, “Daha önceki konserlerimizde olduğu gibi bu gece de notalar fidan oldu. Konsere katılanlar tarafından bağışlanan 1000 fidan İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Çeşme-Ildırı-Kadıovacık mevkiinde bulunan ağaçlandırma sahasına  dikilecek. Şu ana kadar koromuzun verdiği konserlerle farklı ağaçlandırma alanlarında toplam 13 bin 350 fidan dikildi.” dedi. Gençol, konsere sponsor olarak doğaya destek veren Bak Ambalaj A.Ş.’ye katkılarından dolayı teşekkür etti.

Konserin sonunda Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol konseri yöneten Ege Orman Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu Şefi TRT Ses Sanatçısı Mehmet Şafak’a plaket takdim etti. 

Konsere katılan konuklar koronun seslendirdiği unutulmaz eserlerle keyifli bir gece geçirerek salondan ayrıldılar.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Valslerden Semailere

İTK'da İngilizce Müzikaller

Sezon, sergiyle kapandı

Piyano Öğrencileri Dinletisi

Avrupa Film Günleri başladı

Paris Yalnızlığı İzmirli sanatseverlerle buluştu

Arşiv