Ege Tarım ve Hayvancılık Fuarı başlıyor

Ege Bölgesi’nin En Kapsamlı Tarım Fuarı 17. EGE TARIM, SERA ve HAYVANCILIK FUARI 02-06 Mart 2022 tarihleri arasında EGS Park Fuar Alanı’nda

  • 0
  • 4.711
Ege Tarım ve Hayvancılık Fuarı başlıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege bölgesinin tarım sektörü temsilcilerini 1 sene aradan sonra aynı çatı altında buluşturacak olan 17. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, 02 Mart Çarşamba günü EGS Park Fuar Alanı’nda açılıyor.

30 bin metrekare alanda yer alan Ege Tarım fuarının; 2021 yılındaki pandemi molasından sonra oldukça yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayacağı düşünülüyor. Tarım Fuarı, 06 Mart Pazar saat 17:00’ye kadar ziyarete açık olacak.
5 gün boyunca sektörün kalbinin Denizli’de atacağı fuarda; katılımcı ve ziyaretçi arasında hem ticari hem de bilgi alışverişi hedefleniyor. Bunun yanı sıra fuarı ziyaret etmesi beklenen 100.000 kişi sayısı ile de hem Denizli hem de Ege bölgesinin ekonomisine katkının büyük olacağı düşünülüyor.

Tarım Sektörünün Son Teknolojileri Bu Fuarda
Orion Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek olan fuarda; traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, agro bilişim, hayvancılık, yem ve ambalaj firmaları ile daha birçok sektör kuruluşu yer alacak.
Son teknolojilerin ve yeniliklerin sunulacağı fuara ,hem katılımcıların hem de ziyaretçilerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Fuar kapsamında, birçok firmanın hayvansal ürün teknolojilerini, ambalaj ekipmanlarını sergileyeceği 17.Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarında, sektöre yönelik son gelişmelerin ve kaliteli ürünlerin sergilendiği bir fuar olacak. Tarım ve Orman Bakanlığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Denizli Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanlığı, Denizli Ticaret Odası, Denizli Ticaret Borsası, Denizli Sanayi Odası, Denizli İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği, Denizli
Ziraat Mühendisleri Odası, Denizli Veteriner Hekimler Odası, HAY-KOOP, Denizli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Denizli İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği, Denizli Süt Üreticileri Birliği, Denizli İli Arı Yetiştiricileri Birliği ve KOSGEB’ in de desteklediği fuar EGS Park Fuar alanında düzenlenecek ve 5 gün boyunca sektörün nabzını tutacak.

Fuara girişlerin hızlı ve sağlıklı olması açısından; kapı girişlerinde ziyaretçilerin kabulü online bilet (www.denizlitarimfuari.com ) ile yapılacak olup, kapı girişlerinde HES KODU sorgulanacaktır.
Girişlerin ücretsiz olduğu Denizli Tarım Fuarı, 02 Mart - 05 Mart tarihlerinde 10:00 – 18:00, 6 Mart Pazar günü ise 10:00 – 17:00 saatleri arasında tüm sektörün ziyaretine açık olacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

Arşiv