Ege Tıp mezunu olmak bir ayrıcalıktır

  • 0
  • 722
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "4.Dönem Mezunlar Toplantısı"  Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Prof.Dr. Muhiddin Erel amfisinde gerçekleşti.Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Yeşim Kirazlı, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Aydın, Başhekim Prof. Dr. Mehmet Özkahya ve 1964 yılı mezunları katıldı.
 
Törenin açılış konuşmasını Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.Akgün Evinç yaptı. Prof.Dr.Evinç ; "Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 64 yılı mezunları adına hoşgeldiniz diyor ve selamlıyorum.Biz zamanında Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelerek birbirimizi kardeş gibi seven insanlarız.Yoğun stajlar, dersler sonucunda streslerimizi biribirimizle olan iletişimimiz sayesinde attık.50 yılımızı birbirimizle iletişim halinde geçirdik. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olmak bir ayrıcalıktır.Ve ben de fanatik bir Ege-Tıp'lıyım,bununla da gurur duyuyorum." dedi.
Prof.Dr.Kutay Andaç  ise sınıf arkadaşlarıyla bir araya gelmenin verdiği mutluluktan bahsetti.Prof.Dr.Andaç öğrencilik yıllarına ait birkaç fotoğraf göstererek eski anıları canlandırdı.
Prof.Dr. Kutay Andaç'tan sonra konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Yeşim Kirazlı Rektör Prof.Dr. Candeğer Yılmaz adına törene katılanlara saygılarını sundu.
Açılış konuşmalarının ardından törene katılan 1964 yılı mezunları 32 öğretim üyesine plaket verildi.Tören Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Modern Dans Topluluğu'nun bachata dansı gösterisi ve kokteyl ile son buldu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli genç gazeteciler kariyer etkinliğinde

Eğitim’de Alternatif Yolculuğa Devam

Buca'dan üreticiye fidan desteği

Vefatının 23. Yıldönümünde anlamlı tören

Vali Elban’dan İzmir Ekonomi’ye ziyaret

Son 30 gün önerileri

Arşiv