Ege Üniversiteliler ATA’nın huzurunda

  • 0
  • 1.024
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi(EÜ)  Rektörlüğü 10 Kasım Atatürk’ü Anma gününde öğrencileri ücretsiz olarak Ankara Anıtkabir’e götürdü. Öğrencilerin gösterdiği yoğun ilgi üzerine iki otobüs olarak Ankara’ya gidildi.
      
Ege Üniversitesi öğrenci topluluklarınca belirlenen kişiler dokuz Kasım gecesi EÜ rektörlüğü önünde toplandı. Yola çıkmadan önce öğrencilere kumanya verildi. Ayrıca rektörlük tarafından yaptırılan ve üzerinde “Ege Üniversiteliler ATA’nın huzurunda” yazan tişörtler dağıtıldı, tüm hazırlıklar tamamlandıktan sonra Ankara’ya doğru yola çıkıldı.
Anıtkabir’e ulaşıldığında ise yoğun bir kalabalık vardı. Aslanlı yolda öğrenciler tarafından büyük bir bayrak açılarak devam edildi. Öğrenciler bu kalabalık içerisinde ilerleyerek Atatürk’ün na’şının bulunduğu noktaya kadar gittiler. Anıtkabir’i ziyaret eden öğrenciler bu etkinlikten çok memnun kaldıklarını dile getirdi. Ayrıca bu ziyaret sonrasında öğrencilere serbest zaman tanınarak Ankara’yı dolaşmaları ve görmek istedikleri yerleri görme imkânı verildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Çeşme’de 1 Mayıs coşkusu

Arşiv