Ege Üniversitesi’nde “Tercih Günleri” başlıyor

  • 0
  • 810
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi her yıl olduğu gibi bu yıl da  LYS sonuçlarının  açıklamasının ardından  Üniversite   adayı gençlere    Ege Üniversitesininbölümlerini, eğitim ve sosyal imkanlarını  tanıtmak, gençlerin bilinçli tercihler yapmasına yardımcı olmak amacıile  11-12 Temmuz 2013 tarihlerinde    “EÜ 5. Tercih Günleri –Üniversiteye DoğruTercihim Ege” organizasyonu düzenledi.

EÜ 5. Tercih Günleri-Üniversiteye Doğru Tercihim Ege  organizasyonu EÜ Merkez  Kütüphanesinde  08.30-16.00 saatleri arasında Ege Bölgesindenve yurt genelinden gelecek öğrenci-veli tüm ziyaretçilere açık olacak.  Tercih günlerinde  fakülte, yüksekokul ve meslekyüksekokullarının  stantları yer alacakolup; öğretim elemanlarınca üniversite adaylarına tercih edebilecekleri  bölümler ve bu  bölümlerin iş imkanları  konularında doğrudan bilgiler verilecek. Ayrıca tercih robotu yardımıylaöğrencilerin aldığı puanlara ve alanlarına göre hangi fakülteleri/bölümlerikazanabileceklerine dair yönlendirmeler yapılacak.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer YILMAZ,  konuyla ilgili olarak üniversite adayı tümgençlere  şöyle seslendi:

“Değerli ÜniversiteAdayları, Geleceğin Egelileri!

Çetin bir yarıştan  başarı ile çıktınız, hepinizi kutluyoruz. Üniversitemizi tercih  etmek isteyen, Egeli olmaidealini   taşıyan  adaylara  tercihlerinde   yardımcı olmak amacı ile  11-12 Temmuztarihlerinde, “ÜNİVERSİTEYE DOĞRU – TERCİHİM EGE”  isimli 5. TercihGünlerini düzenliyoruz.

Ege Üniversitesini her yönüyle tanımak, Ege Üniversitesindetercih etmeyi  planladığınız  Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları  hakkında  ayrıntılı  bir biçimde bilgilenmek,Ege Üniversitesi  tercihlerinizde  yardım almak için sizleri 11-12Temmuz 2013 tarihlerinde  5. Tercih Günlerine bekliyoruz.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hemşireler Geleceği Şekillendiriyor

Okuyan Bir Gelecek’ inşa ediliyor

‘Tescilli’ başarı

Annesinden esinlendi, birinci oldu

Bilinçli tarım için eğitim seferberliği

Bölge Bölge Türkiye

Arşiv