Ege Üniversitesi’nde voleybol heyecanı

Ege Üniversitesi 2018-2019 Fakülte ve Yüksekokullar Arası Kadınlar Voleybol Müsabakaları kapsamında EÜ Tıp Fakültesi Kadın Voleybol Takımı ve EÜ Fen Fakültesi Kadın Voleybol Takımı final maçında karşı karşıya geldi.

  • 0
  • 961
Ege Üniversitesi’nde voleybol heyecanı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi 2018-2019 Fakülte ve Yüksekokullar Arası Kadınlar Voleybol Müsabakaları kapsamında EÜ Tıp Fakültesi Kadın Voleybol Takımı ve EÜ Fen Fakültesi Kadın Voleybol Takımı  final maçında karşı karşıya geldi.

Ege Üniversitesi 40. Kültür, Sanat ve Spor Şenliği kapsamında gerçekleştirilen final müsabakası, EÜ Küçük Spor Salonu’nda yapıldı. Karşılaşmaya öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Fen Fakültesi kadın takımları arasında oynanan maçta Fen Fakültesi takımı birinciliği elde etti. Kazanan takıma madalyaları ve kupaları, antrenörleri tarafından takdim edildi. Ayrıca ikinci olan Tıp Fakültesi takımına da madalyaları verildi.  Geçen yıl da turnuvayı birincilikle bitiren Fen Fakültesi takımı yine zirvede yer aldı. Maç sonrası kazanan takım olan Fen Fakültesi, büyük bir coşku ve heyecanla birbirlerine sarılarak sevinçlerini paylaştılar.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv