EgeArt sadece izlenen bir etkinlik değil, aynı zamanda yaşanan bir etkinlik

  • 0
  • 573
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi (EÜ) Uluslararası 5. EgeArt Sanat Günleri etkinliklerikapsamında “Heykel Sanatçıları” Karma Sergisi Kültür ve Turizm BakanlığıArkeoloji Müzesi’nde açıldı.

Sergininaçılışını EÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Semih Ötleş gerçekleştirdi. Prof. Dr.Ötleş; “ Değerli sanatseverler öncelikle hoş geldiniz. Sergide eserleri olandeğerli heykeltıraşlara ve sizlere geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.Prof. Dr. Atilla Silkü ise; “  Değerlikonuklar biz iyi bir ekibiz aslında, bu anlamda da hep birlikte açıyoruzsergileri.  EgeArt’ ın mutlaka gelecekyıllar devam edeceğine inanıyoruz. Heykeltıraşlarımıza katılımlarından dolayıteşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Ayrıca, Prof. Dr. Silkü EgeArt’ın, sadeceizlenen bir etkinlik değil, aynı zamanda yaşanan bir etkinlik olduğunu da ifadeetti.

Açılış konuşmalarının ardından EÜ Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. YeşimKirazlı, Prof. Dr. Atilla Silkü, Prof. Dr. Semih Ötleş ve EÜ Genel Sekreteri Prof.Dr. M. Bülent Özkan sergide eserleri yer alan sanatçılara katılım belgesi verdi.
İZMİR (EgeAjans/EcemÇalışkan- Bahar Korkmaz)-

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv