EGESEM’den Erasmus öğrencilerine destek

  • 0
  • 986
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi( EGESEM) Erasmus öğrencilerine büyük destek sağlıyor. Erasmus ile yurt dışına çıkacak olan öğrenciler için İngilizce Konuşma Kulübü ve IELTS Hazırlık eğitimini açıyor.
        
EGESEM yurt dışına Erasmus programı ile çıkacak öğrenciler için yabancı dil kursları açmaya devam ediyor. EGESEM’ in yeni yılda, Erasmus Programı ile yurtdışına çıkacak öğrenciler için ilk adımı “Erasmus Öğrencilerine İngilizce Konuşma Kulübü ve IELTS Hazırlık” eğitimi oldu. Öğrencilerin ders içerisinde İngilizce konuşma becerisinin geliştirildiği, diğer öğrencilerle ve anadili İngilizce olan eğitmenlerle gruplar halinde pratik yapma fırsatını yakaladığı eğitimde günlük ifadeler, deyimler, resmi şekilde sözcük kullanımı, müzakere ve müzakere konuları gibi çok çeşitli konular işleniyor.
 
Sınırlı sayıda öğrencinin alınacağı program için 29 Ocak 2013 tarihi son başvuru tarihi olarak belirlendi. Eğitmenliğini Rose Elliott’un üstlendiği eğitim 30 Ocak’da başlıyor. Eğitim her hafta çarşamba günü saat 18.00-19.30 arasında düzenlenecek.  Toplamda 8 hafta sürecek olan eğitim Konak Atatürk Kültür Merkezi’nde EGESEM eğitim salonunda gerçekleşecek. Ocak ayında gerçekleşecek olan eğitimin kayıtları www.egesem.org  ve (232) 483 53 64 nolu telefondan alınıyor.İZMİR (Ege Ajans/ Tuğba Ol)-

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gezegensel Sağlık Karnesi sıralamasında Türkiye birincisi

İKÇÜ Akredite Oldu

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Arşiv