Egiad Bizim Çocuklarımız Umut Gecesi

  • 0
  • 8.635
Yazı Boyutu:

Ege iş dünyasının ortak sesi Ege Genç İşadamları Derneği EGİAD, geçtiğimiz yıl sağlığını kaybetmiş çocuklara umut olmak için düzenlediği “Bizim Çocuklarımız Yardım Gecesi” ni bu yıl da “Bizim Çocuklarımız Umut  Gecesi” ana temasıyla sosyal sorumluluk projesi olarak tekrarladı.İzmir Arena’da düzenlediği gecenin gelirini yine 9 Eylül Üniversitesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı’na bağışlanacak.

İş dünyasından 450’yi aşkın temsilcinin katıldığı geceye  Fransa’nın ünlü müzik grubu The Goldsingers müzikleriyle  renk kattı. 
 
 
Beyin Göçü Projesi’nede vurgu  yapılangecede genç iş insanlarının şehir dışına göçüne engel olmak için İzmir’in güçlüolduğu yönlerine vurgu yapılan ve ulusal basın ile İzmir sinemalarında dönecekolan film sergilendi.

Organizasyonla ilgili yoğun bir çalışma içerisinde bulunanEGİAD’ın, iş projelerinin yanısıra sosyal sorumluluk bilincini de ön plandatuttuğunu özellikle belirten Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, bir toplumungeleceğinde en önemli role sahip çocukların sağlıklı bir geleceği olmasınınkendileri için büyük önem taşıdığını ifade etti.

Güçlü bir toplumun sağlıklı nesiller üzerine inşaedilebildiğini vurgulayan Kaya, geleceğin en büyük garantisinin çocuklardayattığını ifade ederek, “İnsanlığın mutluluğu, bugünün ve geleceğinin barış vehuzur içinde olması, çocukların korunması, yetiştirilmesi ve sağlıklı olmasınabağlıdır. Çocukların bakımının bir toplum sorunu olduğu ve bilimselyaklaşımlarla herkesin bu sorumluluğu yüklenmesi gerektiğini düşünmekteyiz.EGİAD sağlıklı bir toplumun sağlıklı bir çocukluk ve gençlikten geçtiğininbilincindedir ve sosyal sorumluluklarını geleceğimiz olan çocuklarayatırmaktadır. Güvenli bir gelecek istiyorsak en büyük mirasımız çocuklarımızave onların sağlığına el uzatmalıyız” dedi.

Çocuklar için yaptıkları organizasyonun İzmir’de büyük sesgetirmesinden mutluluk duyduğunu belirten Kaya, “İş ve ekonomi dünyasının sıkıntı ve beklentilerini dile getirmekte herzaman öncü olduk. Ancak toplumların geleceğinin çocuklar üzerine inşaedildiğini de unutmamak gerekiyor. ‘Bizim Çocuklarımız Bizim Umudumuz Projesi’kapsamında, yıl içinde mini organizasyonlar da düzenledik. Ve bu etkinlikleribir geceyle daha taçlandırmak istedik. Gerçekleştireceğimiz bu yardım gecesiile elde edeceğimiz geliri, 9 Eylül Üniversitesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalıcihazlarının alımına aktaracağız. Geçtiğimiz yıl elde ettiğimiz 60 bin liralıkgelir ile Ege Bölgesi’ndeki ilk ve tek damar mühürleme cihazını alarak yine buhastaneye bağışladık. Bu yıl daha büyük bir gelirle yine önemli bir cihaz ihtiyacını karşılayacağımıza inanıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımız için yapacağımız yardımlar bizleri daha doğru ve dayanışma içinde bir toplum haline getirecektir” diye konuştu. 
Çiğdem- Ender, Duygu- Murat Yorgancılar
Turan Ersan- Gökçen Özaydın
Levent- Ceyla Akgerman
Emre Demirel, Melis- Ali Barcın, Mehmet Kavuk
Duygu- Feyzi Kaya
Bülent - Selda  Şenocak
Erhan- Sinem Özusta, Zeynep Kemahlıoğlu- Yalım Temizocak
Özgür- Pınar Usluer
Buket - Cüneyt  Karagülle
Selim Özgörkey, Aslı- Barış Karcıoğlu
Engin Deniz Eriş -Şebnem Dikmen
Seda- Mesut Özdamar
Gülçin Güloğlu
Emel -Burak   Ceylan
Binnur- Mustafa Kaya
Özlem Akdaş
Denise- Yiğit Tatış
Yeşim- Serkan İpek
Müge- Levet, Gözde Kuşgöz
İrem Pehlivanoğlu
Okan- Aslı Erden
Feyzan Dirin- Onur Gözümoğulları
Mustafa Köstepen, Emre Sarıgedik
Mahru Gürel
Ebru Salgar, Burat Kanat- Ahu Salgar kanat
Ece- Nazif Ulusoy
Ulaş- Canser Canbaz
Barış kaşka
Esra Boyacıoğlu
Merve Alman
Özlem Ardalı, Serra Sokol
Ceren Sertdemir, İrem Özerinç
Deniz Gökçe

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Arşiv