EGİAD’dan Dijital Dönüşüm

STK’lar, dijitalleşme yoluyla çalıştıkları alanlar hakkında ulusal ve uluslararası düzeyde farkındalık yaratabilmekteler.

  • 0
  • 10.538
EGİAD’dan Dijital Dönüşüm
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

STK’lar, dijitalleşme yoluyla çalıştıkları alanlar hakkında ulusal ve uluslararası düzeyde farkındalık yaratabilmekteler. Koronavirüs salgınının tüm dünyayı etkilemesiyle hızlıca çevrimiçi uygulamalara geçiş yapan STK’lar; eğitim, seminer, toplantı ve benzeri etkinliklerini devam ettirebilme şansı yakaladılar. Bu süreçte sahaya inemeyenler, farkındalık çalışmalarını kamuoyuyla dijital iletişim yoluyla paylaşabildiler. Kısacası, bugün STK’ların sürdürülebilirlik ve gelişmelerinin en büyük yardımcısı dijital dönüşümü sağlayabilmeleri oldu. EGİAD’ın bu dönemki projelerinden biri olan ve kurumun dijitalleşmesinde en büyük adım olarak gösterilen D2 Projesi de bu çerçevede tamamlanarak hayata geçirildi. Mobil Uygulama üzerinden iOS ve Android olarak tasarlanan D2 ile EGİAD üyeleri birbirleriyle dijital ağ üzerinden otomatik olarak bağlanmış oldu. Bu kapsamda, kurumun yaptığı her etkinlik dijital ortamdan takip edilebildiği gibi kayıt ve sekretarya gibi işlemlerin ise dijitale aktarılması sağlandı.

Yeni çağın vazgeçilmezi dijitalleşmeyi tüm yapısına entegre eden EGİAD Ege Genç İş İnsanları Derneği, D2’yi bir toplantıyla üyelerine tanıttı. Üyeleri için artan müşteri beklentilerini karşılayabilmek, pazarda daha kaliteli ürünlerle var olabilmek, artan rekabette öne geçmek, azalan karlılıkla hayatta kalabilmek, hızlı veri analizi yeteneği kazanmak, insan hatalarını ortadan kaldırmak gibi amaçlarla hareket eden EGİAD, bir STK’nın kazanabileceği en büyük donanımı hayata geçirdi. Bir sivil toplum örgütü olarak dijitalleşmede öncü hareketi başlatmış olan kurum, hayata geçirilmiş çalışır ilk application ile üyelerini tek bir ağda birleştirmeyi başardı. İş örgütü, dijital dönüşüm yolculuğunda yaptığı teknolojik yatırımlar, yenilediği altyapı sistemleri, geliştirdiği yazılım altyapısı ile yeni dünya düzenine ilişkin ilk hazırlığını tamamladı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Dijital arşiv” ile güvenli ve tasarruflu hizmet

Yapay zeka iş insanlarını eşleştirdi

Mikroplastik sorununa çözüm

Göz bebeği dronlar görücüye çıktı

Daha hızlı daha güvenli

Arşiv