EGİAD: Şemdinli Saldırısını Nefretle Kınıyoruz

Ege Genç İşadamları Derneği’nden yapılan yazılı açıklamada, teröristlerce Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde gerçekleştirilen insanlık dışı bombalı saldırı nefretle kınandı.

  • 0
  • 503
EGİAD: Şemdinli Saldırısını Nefretle Kınıyoruz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Genç İşadamları Derneği’nden yapılan yazılı açıklamada, teröristlerce Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde gerçekleştirilen insanlık dışı bombalı saldırı nefretle kınandı. EGİAD Başkanı Seda Kaya 10 Mehmetçiğin şehit olduğu ve beş vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 27 kişinin de yaralandığı hain saldırının EGİAD üyeleriyle birlikte tüm Türkiye’yi yasa boğduğunu söyleyerek “Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Geçtiğimiz yıl 10 Ekim’de Ankara Garı’nda meydana gelen ve masum insanları hedef alan acı olayın yıldönümünü yaşadığımız bu günlerde bizlere düşen görev; demokrasimize sahip çıkarak, birlik ve beraberlik içinde el ele vererek barışı sağlamaktır” dedi.

EGİAD Başkanı Seda Kaya yıllardır bölücü terörle mücadele eden, ağır küresel krizlerden geçen, son olarak devlete sızan millet düşmanı hainlerin oyununu bozan Türkiye’nin, 15 Temmuz darbe girişiminin travmasını atlatmaya çalıştığı bu zorlu süreçte, içerideki ve dışarıdaki düşmanlarıyla yürüttüğü bu savaşın devletimizin ve milletimizin gücü ve kararlılığı sayesinde mutlaka kazanılacağını belirterek, “Türkiye’nin yerinde başka bir ülke olsaydı bu kadar badireden sonra ekonomik ve sosyal olarak çökmüştü. Bizler iş dünyası olarak ekonomik kalkınma savaşını, güvenlik güçlerimiz ise bölücü terörle olan kahramanca mücadeleyi, milletimiz de çektiği acılara ve sıkıntılara rağmen demokrasiye ve Cumhuriyete olan bağlılığını sürdürerek güçlü Türkiye’yi birlikte yaratacağız. Türkiye’nin toprak bütünlüğüne ve milletimizin birlik ve beraberliğine kimse zarar veremeyecektir. Kürt vatandaşlarımızın bu tehlikeli oyunun farkında olduklarına inanıyoruz. Halkın desteği azaldıkça terör örgütü asker sivil ayrımı gözetmeden saldırmaktadır. Milletimiz teröre boyun eğmeyecektir”  dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv