Eğitimde de Sevil Petrini

Sigara ve alkolü bırakmak için gerçekleştirilen biorezonans terapisi uygulamalarıyla dikkat çeken Sevil Petrini Beauty Academy, Güzellik uzmanlığı alanında hizmet veren işletmeler ile çalışanlar için zorunlu hale getirilen ‘Mesleki Yeterlilik’ belgesini almak isteyenlerin de vazgeçilmezi oldu.

  • 0
  • 1.164
Eğitimde de Sevil Petrini
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sigara ve alkolü bırakmak için gerçekleştirilen biorezonans terapisi uygulamalarıyla dikkat çeken Sevil Petrini Beauty Academy, Güzellik uzmanlığı alanında hizmet veren işletmeler ile çalışanlar için zorunlu hale getirilen ‘Mesleki Yeterlilik’ belgesini almak isteyenlerin de vazgeçilmezi oldu. İzmir Karşıyaka’da Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı Sevil Petrini Beauty Academy’den mezun olan öğrenciler hemen meslek hayatına katılıp dönemin en popüler mesleklerinden biri olan güzellik uzmanı olarak para kazanmaya başlıyorlar.

Sevil Petrini Beauty Academy’nin uzun yıllara dayanan bilgi birikimi ve tecrübesi ile Türkiye’de ve yurtdışında çeşitli ödüller almış bir eğitim kurumu olarak eğitimleri ile sektöre yön verdiğini belirten Akademi sahibi Sevil Petrini, güzellik uzmanlığı, lazer epilasyon cihazı kullanımı, kalıcı makyaj uygulama, bölgesel incelme uygulamaları, dövme silme, klasik ve medikal cilt bakımı, tüm vücut masaj uygulama eğitimleri olduğunu söyledi.
Petrini, “Derslerimizi bütün detayları ile işliyoruz. Örneğin ‘Klasik Cilt Bakımı’ eğitimini almış öğrencinin buradan çıktıktan sonra bu uygulamayı yapamama şansı yok. Eğitimlerimize talep çok ve yapılan geri dönüşler ise ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesi. Öğrenciler aldıkları eğitim sonrasında konusuna uygun dalda faaliyet gösteren iş yerlerinde çalışabilirler ya da kendi işyerlerini de açabilirler, asla iş kaygısı yaşamazlar. Böyle güzel bir mesleğin içinde çok güzel ve başarılı uzmanlar yetiştiriyoruz, yetiştireceğiz. İzmir’in ilçelerinden, diğer şehirlerde ve yurt dışından öğrencilerimiz var, bu bizi çok mutlu ediyor. Okulumuz Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı bir kurum ve çok donanımlı. Kontenjan usulü kurslarımızı açıyoruz. Kontenjanlar doldukça yeni sınıflar açıyoruz” dedi.
MEZUN OLDUKTAN SONRA DA YANLARINDAYIZ
Tek düşüncesinin belgeli değil donanımlı uzmanlar yetiştirmek olduğunu ifade eden Petrini, “Sektörde eksikliğini gördüğüm, okulu açmadan önce ve okulu açmaya karar verdiğim dönemde tek düşüncem sadece belgeli değil donanımlı uzmanlar olmasıydı. Öğrencilerimizi uygulama derslerinde sadece eğitim verip geçmiyoruz, adım adım, ilmek ilmek işliyoruz. Onların yetiştiklerini görene kadar eğitimlerimize devam ediyoruz. Ve sonuç olarak başarılı estetisyenler, güzellik uzmanları yetiştireceğimize eminiz. Kursiyerlerimizin eğitim süresi dolduktan sonra da her türlü sorularını cevaplamak, yardımcı olmak adına öğretmenlerimizle birlikte kursiyerlerimizin yanındayız” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Arşiv