Eğitime ışık oldu!

Bayraklı Belediyesi tarafından pandemi döneminde hayata geçirilen ve sonrasında Youtube kanalı üzerinden eğitim faaliyetlerine devam eden TV Bek projesi, son iki yılda on binlerce öğrencinin bilgi ve öğrenme kaynağı oldu. Uzman eğiticilerin 17 farklı branşta yayınladığı eğitim videoları, 33 bin öğrenci tarafından yüz binlerce tekrarla görüntülendi. TV Bek, sömestir tatilinde de öğrencilerin en çok ilgi gösterdiği platformlardan biri oldu. Başkan Serdar Sandal “İnternet üzerinden ders videolarına ulaşma kolaylığı sağlayan TV Bek sayesinde çocuklarımızın uygun olan her ortamda ders çalışmalarını ve bilgilerini tekrar etmelerini sağlıyoruz” dedi.

  • 0
  • 647
Eğitime ışık oldu!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Eğitime sağladığı katkılarla fark yaratan Bayraklı Belediyesi, pandemi zamanında yerel televizyon kanalı üzerinden başlattığı, sonrasında Youtube kanalı üzerinden sürdürdüğü TV Bek Projesi ile binlerce çocuğun eğitim serüvenine ışık oldu. Son 1 yılda TV Bek kanalına 17 farklı branşta 200 video yüklendi. 33 bin öğrenci, yüz binlerce kez derslere erişim sağlarken, uzman eğiticilerin hazırladığı videolar hem ailelerin hem de okul çağındaki çocukların yüzünü güldürdü. Proje kapsamında LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrenciler için Milli Eğitim müfredatına uygun hazırlanan ve animasyonlarla desteklenen ders videolarından farklı şehirlerden öğrencilerin de faydalanması memnuniyet yarattı.

EĞİTİME DESTEK SÜRECEK

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Pandemi döneminde, online eğitime geçen ilk kamu kurumu olarak, TV Bek sayesinde binlerce çocuğumuzun eğitimine katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın, istedikleri bilgiye, uygun oldukları her ortamda ulaşabilmelerine olanak tanıyan projeyi eğitime verdiğimiz önemin göstergesi olarak görüyor ve tüm çocuklarımızı bu imkandan faydalanmaya davet ediyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv