EĞİTİME METAFORMOZ İLE FİNAL

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencileri, eğitimlerini “Metamorfoz” başlıklı sergi ve defileyle tamamladı.

  • 0
  • 4.001
EĞİTİME METAFORMOZ İLE FİNAL
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencileri, eğitimlerini “Metamorfoz” başlıklı sergi ve defileyle tamamladı. Endüstriyel Tasarım, Mimarlık, Görsel İletişim, İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümlerinin sergisi ile Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerinin defilesi ise beğeniyle izlendi.

İEÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nde öğrencilerin final sergisini konuklarla birlikte gezen İEÜ Mütevelli Heyet Başkanı Ekrem Demirtaş ve İEÜ Rektörü Prof. Dr. Can Muğan, daha sonra İEÜ Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerinin defilesini izledi, final coşkusunu birlikte yaşadılar.
İEÜ Tören Alanı’nda gerçekleştirilen mezuniyet defilesinde, öğrenciler, metamorfoz teması üzerinden esinlenerek oluşturdukları hazır giyim kıyafetlerini, davetlilerin beğenisine sundu.
Defile öncesi konuşan İEÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Yazgan Bulgun, 16 öğrencinin 147 giysi tasarımının sergilendiğini belirterek, öğrencilerin dört yıllık öğrenim hayatları boyunca bakış acılarının zenginleştiğini söyledi. Öğrencilerin eğitimlerini mezuniyet koleksiyonlarına yansıttığını aktaran Prof. Dr. Bulgun, “öğrencilerimiz özgünlüğünü tasarımlarına aktardı. Geleceğin tasarımla yaratılacağına inanan bizler, genç tasarımcıları, sektöre kazandırıyoruz. Bu defile bir yılın değil 4 yıllık emeğin sonucudur” dedi.
Koreografisini Başak Gürsoy’un, koleksiyonların koordinatörlüğünü ise Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Arzu Vuruşkan ile Öğretim Görevlisi Jörn Fröhlich’in birlikte gerçekleştirdiği defilede Rönesans Ajans ve Hakan Hekimoğlu Ajans’ın profesyonel mankenlerinin yanısıra öğrenciler de podyuma çıktı ve coşkuyla alkışlandı.
Şafak Fişek
Ertan-Zehra Soydan
Müge, Mehmet-Gülten Korkmaz
Merve İpekşen, Bahar Durmaz, Deniz Kamacı, Deniz Göktoğan
Kudret-Ferda Çiçekçi
Hakan- Ender Yazgan Bulgun
Seda Kuleli, Elvan Özkavruk Adanır, Özge Dikkaya Göknur
Gizem Bölük, Akif Örük
Özgün İnceoğlu
Feride, Zeynep, Musa Karaoğlu
Engin Korkmaz, Elif Davraz
Ece, Aşkın Metiner
Sedef Acar, Leyla Yıldırım, Gökhan Talay, Handan Öğüt, Gizem Baygutalp
Ali, Saghar, Simin, Muhammed Bagheri
Ender Yazgan Bulgun, Ekrem Demirtaş, Can Muğan
Elvan- Oğuz Adanır, Başak Gürsoy

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv