EGSD'den çifte kutlama

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı ile kuruluşunun 30. Yılını coşkulu bir gece ile kutladı.

  • 0
  • 470
EGSD'den çifte kutlama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı ile kuruluşunun 30. Yılını coşkulu bir gece ile kutladı.

İzmir Arena’da gerçekleştirilen geceye EGSD üyeleri büyük ilgi gösterirken, geceye İzmir Milletvekili Bedri Serter, Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Başkanı İbrahim Gökçüoğlu, Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Sertbaş, TOBB Konfeksiyon ve Hazır Giyim Sektör Meclis Başkanı Şeref Fayat, Girişimci İş Kadınları Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, EGSD üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Cumhuriyeti ve kuruluşu birlikte kutlamanın gururu
Yönetim Kurulu Üyeleri’nin girişte misafirleri karşılaması ve Bartu Çe Trio grubu eşliğinde kokteyl ile başlayan gecenin açılışında konuşan EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, geleneksel hale getirdikleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının bu yıl Derneklerinin 30. Kuruluş yıldönümüne denk gelmesinin gururunu yaşadıklarını söyledi. Cumhuriyetin 99. kuruluş yıldönümünü en içten duygularıyla kutladığını belirten Ertuğrul, “Cumhuriyetimizi bize armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Birliğimizin, beraberliğimizin ilelebet sürmesini temenni ederim. Bu yıl, Cumhuriyet Bayramı kutlamamızı Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği paydaşlığında gerçekleştirirken, tüm sektör temsilcilerimizle ve aileleriyle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyuyorum” dedi.
30 yılda saygın ve kabul gören bir dernek
Oluşturdukları sektörel güç birlikleri ile sektörlerine ve İzmir’e kazandırdıkları projelerini büyüterek sürdürdüklerini dile getiren Ertuğrul, 30 yıldır görev alan tüm Başkanlar ve üyelerinin katkılarıyla sektörlerinde saygın bir yer edinen derneklerinin bu süre içinde ulusal ve uluslararası platformda kabul gören bir kurum haline geldiğini vurguladı. Sektörlerinin gelişimine katkı sağlayacak her türlü işbirliğine açık olduklarını ifade eden Ertuğrul, “Bu geceyi paydaş olarak organize ettiğimiz Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’ne, ayrıca katkı sağlayan sponsorlarımıza; Platin Sponsorumuz İstanbul Fashion Center ve TGS Dış Ticaret’e, Gümüş Sponsorlarımız Barse Tekstil ve Lima Lojistik’e, Bronz Sponsorlarımız Ece Fermuar, Eröz Otomotiv, Meba Tekstil ve Şimşek İç ve Dış Ticaret firmalarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Derneğe katkı verenlere vefa plaketi
Gecede ayrıca Geçmiş Dönem başkanları Necip Kalkan, Sabri Ünlütürk, Serdar Yavaşoğlu, Ergün Aydın, Timur Yaykıran, Nedim Örün ve Atınç Abay sahneye davet edilerek geceye sponsor olan firma temsilcilerine plaketlerini takdim ettiler. Derneğe 30 yıldır üye olan Necip Kalkan, Timur Yaykıran, Ergün Aydın, İsmail Kuloğlu, Altan Yalaz ile Mete Uğuz’un yerine oğlu Tala Uğuz’a da plaket verildi. Sektörün duayenlerinden olan Hüdai Kurt’a da özel plaketi takdim edildi.

30. yıl pastasının kesilmesinin ardından gece Sunshine Band Orkestrası’nın birbirinden güzel parçaları ile devam etti. Atatürk’ün sevdiği şarkıların çalındığı fasılın ardından tekrar sahne alan Sunshine Band orkestrası geceyi tüm misafirlerin katılımı ile hep bir ağızdan söylenen İzmir marşı ile noktaladı.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Dolu dolu 23 Nisan

Arşiv