Elbise benden 10 kilo fazla

  • 0
  • 1.856
Elbise benden 10 kilo fazla
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Tasarımcı Emine Yıldırım’ın 19’ncu yüzyıl  Fransız döneminin ihtişamından etkilenerek hazırladığı Rococo’dan  Victorian dönemine kadar geniş bir yelpazeyi kapsayan “Age in Vogue” adlı koleksiyonu İzmirli ile moda severlerin beğenisine  sunuldu. Geceye Tükin Şahin'in kendisinden 10 kilo fazla olan kıyafet damgasını vurdu.

Organizasyonunu ve koreografisini Öner Evez’in üstlendiği,  İzmir Swiss Otel’in balo salonuna kurulan ve 19.yy dönemini yansıtan muhteşem Paris dekorunda, 45 parçadan oluşan “Age in Vogue” koleksiyonunu Tülin Şahin ve Didem Soydan’ ın da yer aldığı 22 model tarafından sunuldu.
Tülin Şahin,  güzelliği ve ihtişamı ile 19’ncu yüzyıla damgasını vuran  dönemin imparatoriçesi  Napolyon’un eşi Josephine’I podyuma taşıyan kıyafetiyle tüm bakışları üzerine topladı.  Defile sonrası gazetecilere kıyafetin ağırlığından sitem eden Tülin Şahin, “Bu kıyafetleri o dönemde nasıl taşıyorlardı anlamamıyorum.  Ben 50 kiloyum kıyafetim 60 kilo taşırken zorlandım ama her kıyafetin bir yürüyüş tekniği vardı.   Oyüzden bu hepimiz için kolaylık oldu. Emine’nin yaptığı kıyafetler gerçekten çok emek harcanarak yapılmış harika kıyafetler” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv