EMITT Fuarında başkanlı karşılama

  • 0
  • 446
EMITT Fuarında başkanlı karşılama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

UNESCO Dünya Kültür Mirası Asıl Listesi’ne bu yıl girmesi beklenen Efes’in bulunduğu Selçuk ilçesi, İzmir Kalkınma Ajansı çatısında EMITT Turizm Fuarı’nda yerini aldı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, 4 gün açık kalacak fuarda ulusal ve uluslar arası tanıtım için bizzat karşılama yaparken başkana Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu da eşlik ediyor. Başkan Bakıcı, geniş katılımlı fuarlarda bulunmanın önemine dikkat çekerek, katılımcıları kültürel mirasa ev sahipliği yapan Selçuk’u ziyaret etmeye davet ediyor. 

Dünya’nın 5. büyük turizm fuarı konumuna sahip olan  EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı başladı. Bu yıl 19.su düzenlenen EMITT Turizm Fuarı’nda UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesine aday olan Efes’i ve Selçuk’un kültürel ve turistik yönlerini tanıtmak için hazırlıklarını günler öncesinden tamamlayan Selçuk standı, fuarda en çok ziyaret edilen bölümlerden biri oldu.

Eşiyle karşıladı

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, katılımcıları eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte Selçuk standında katılımcıları bizzat karşılayarak dünyanın en büyük açık hava müzesi konumundaki Selçuk ilçesini ziyaret etmeye davet etti. Başkan Zeynel Bakıcı, katılımcılara Selçuk’un tarihi ve turistik değerlerini anlatarak UNESCO Dünya Kültür Mirası listesi yolculuğunu da dikkat çekiyor.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Çeşme’de 1 Mayıs coşkusu

Arşiv