Emniyet kemeri hayat kurtarır!

İzmir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, İçişleri Bakanlığınca başlatılan "Bir Hareketine Bakar Hayat" kampanya kapsamında okullarda emniyet kemerinin hayatı nasıl kurtardığını uygulamalı olarak anlattı.

  • 0
  • 572
Emniyet kemeri hayat kurtarır!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bahri Karataş ( KHA)
Jandarma Trafik Timleri tarafından okullarda eğitim görmekte olan öğrencileri emniyet kemerinin kullanımıyla ilgili bilgilendirmek ve farkındalık yaratmak maksadıyla, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve okul idareleri ile koordineli olarak trafik eğitim seminerleri düzenliyor.

Kampanya kapsamında, Jandarma TrafikTimleri tarafından Menderes/Değirmendere İlkokulu ile Gümüldür  Bilgin Bülent Kılıç Anadolu Lisesinde eğitim görmekte olan öğrencilere "Emniyet Kemeri Similasyon Aracı"  eşliğinde emniyet kemeri kullanmanın önemi başta olmak üzere, önem arz eden trafik kurallanyla ilgili teorik ye uygulamalı bilgilendirme ve bilinçlendirme yaptı.

 Jandarma Komutanlıkları sorumluluk bölgesindeki okullarda eğitim öğretim dönemi sonuna kadar bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarına devam edilecektir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Arşiv