En başarılı şirket ödülü İTK öğrencilerinin

İzmir Özel Türk Koleji Bahattin Tatış Kampüsü Fen Lisesi öğrencilerinden oluşan 20 kişilik bir grup, MEB ve Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından desteklenen "Şirket" programı kapsamında COMPANYOUTH isimli bir şirket kurdu

  • 0
  • 704
En başarılı şirket ödülü İTK öğrencilerinin
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Özel Türk Koleji Bahattin Tatış Kampüsü Fen Lisesi öğrencilerinden oluşan 20 kişilik bir grup, MEB ve Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından desteklenen "Şirket" programı kapsamında COMPANYOUTH isimli bir şirket kurdu. İTK’lı öğrenciler, bir şirketin gerçekleştirdiği faaliyetleri simüle ederek girişimcilik ve finansal okur-yazarlık konusunda deneyim kazandı.
 
Şirket;  WATTLE isimli katlanabilir, çevreci ve sağlıklı su mataralarının satışını gerçekleştirmektedir. Böylece insanların günlük su ihtiyacını kolayca karşılamak ve pet şişelerin çevreye verdiği zararı azaltmayı hedeflemektedirler.
 
Genç Başarı Eğitim Vakfı, İZKA ve MEB'in organizasyonu ile 08.04.2017 Cumartesi günü Park Bornova AVM'de gerçekleşen Genç Başarı Şirketleri yarışmasında COMPANYOUTH 58 şirket ile yarıştı. COMPANYOUTH, İzmir Ticaret Fuarı kapsamında gerçekleşen heyecan dolu yarışmada en başarılı şirket seçildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Doğru Yerdesiniz

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi kurulacak

Gezegensel Sağlık Karnesi sıralamasında Türkiye birincisi

Arşiv