En renkli bayram

  • 0
  • 446
Yazı Boyutu:

İzmir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ÇocukBayramı etkinlikleri renkli görüntülere sahne olurken, Gündoğdu Meydanı'ndakişenliğe katılan çocuklar İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ilefotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

İzmirBüyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamakiçin Gündoğdu Meydanı’nda İzmirli miniklere özel bir bayram organizasyonudüzenledi. Meydanda kurulan oyun parkurlarının yanı sıra, jonglör ve alevüfleyen adam gösterisi, yüz boyama, kareoke yarışması, illüzyon gösterisiçocuklardan büyük ilgi gördü. Etkinliğe katılan miniklere pop-corn, parmakşeker ve macun ikramı da yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nunda çocuklar ile buluştuğu kutlamalarda renkli anlar yaşanırken, minikler BaşkanKocaoğlu ile fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.Gösterileri çocuklarla birlikte izleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, onlarla sık sıkşakalaşarak, eğlencelerine ortak oldu. Çocukların ilgisinden mutlu olan BüyükşehirBelediye Başkanı Kocaoğlu, "Bütün düşlediğimiz Ulu Önder Mustafa KemalAtatürk'ün kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilelebet, bağımsız olaraközgürce çalışmasını sağlamak. Bunun için gençlerimizi yetiştiriyoruz. 23 NisanUlusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı herkese kutlu olsun" dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Türkan Saylan, şiir ve müzik dinletisiyle anıldı

Medical Point'te 19 Mayıs Coşkusu!

Kadrolu işçilerde toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı

​​​​​​​19 Mayıs, Bir Meydan Okuyuştur

Başkan Kınay Gülsima için koşacak

Yok olma noktasından kurtuluşa

Arşiv