En sosyal vakıf üniversitesi

Yaşar Üniversitesi, geçtiğimiz üç yılda sosyal medyanın en iyilerinin belirlendiği Social Media Awards Turkey’de kazandığı iki altın, bir gümüş ödülün ardından, bu yıl da Brandverse Awards çerçevesinde altın ödülün sahibi oldu.

  • 0
  • 335
En sosyal vakıf üniversitesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yaşar Üniversitesi sosyal medya kullanımında zirveyi Marketing Türkiye Dergisi ve BoomSonar iş birliğiyle gerçekleştirilen, Deloitte denetiminde hazırlanan Brandverse Awards’un SocialBrands Veri Analitiği Bölümü'nde, sosyal medyanın en iyileri ödüllendirildi. 55 binden fazla sosyal medya marka hesabı SocialBrands Sosyal Medya Endeksi’ne göre analitik olarak incelendi. 1 Nisan 2021- 1 Nisan 2022 tarihleri arasında performansları tarafsız ve veri analitiği yöntemine dayalı olarak ölçülen sosyal medya hesaplarında; bir yıllık performans, toplam etkileşim, hayran artışı, performans istikrarı, etiket gibi kriterler göz önünde bulunduruldu.

DÖRT YIL ÜST ÜSTE ÖDÜL
Yaşar Üniversitesi, geçtiğimiz üç yılda kazandığı iki altın ve bir gümüş ödülün ardından bu yıl da vakıf üniversiteleri arasında sosyal medyayı en iyi kullanan üniversite olarak altın ödülün sahibi oldu. İstanbul Hilton Bomonti Hotel & Conference Center’da gerçekleştirilen Brandverse Awards ödül töreninde altın ödülü Yaşar Üniversitesi adına Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Galip Ayvat aldı. Markaların kimliğinin dijital dünyadaki yansıması olan sosyal medyanın önemini vurgulayan Ayvat: “Yaşar Üniversitesi’nde, kurum içindeki ekiplerin başarılı iletişimi, gerçek zamanlı ve etkileşimi yüksek bir sosyal medya yönetimi sistemi, öğrenci ve aday öğrencilerin yanı sıra tüm paydaşlara hitap edecek bilgilendirici içeriklerin markanın dijital kimliğine olan etkisi çok büyük. Sosyal medya kullanıcılarının üniversite hakkında gerekli olan tüm bilgilere kolaylıkla ulaşabilmesi konusunda yürütülen mesaj cevap sistemi de markanın dijital varlığının ulaşılabilirliği konusunda önem taşıyor. Yaşar Üniversitesi’nin her bir biriminde, gelişen teknoloji ve yeni dijital çağa ayak uydurulurken sosyal medya kanallarında da benimsenen bu sistemin meyveleri olan ödüller, kurumun yenilikçilik ve sürdürülebilirlik yolundaki değerini artırıyor” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Prag’dan İzmir Ekonomi’ye önemli konuk

Çip üretiminde AB desteği

Arşiv