Engelli haklarına dikkat çekildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dünya Engelliler Günü kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şubesi ve İzmir Denizlililer Kültürünü Yaşatma Derneği iş birliği ile engelli hakları ve sorunlarına dikkat çekmek için etkinlik düzenledi.

  • 0
  • 495
Engelli haklarına dikkat çekildi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dünya Engelliler Günü kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şubesi ve İzmir Denizlililer Kültürünü Yaşatma Derneği iş birliği ile engelli hakları ve sorunlarına dikkat çekmek için etkinlik düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Pınar Okyay, “İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak her hemşehrimizin eşit hakları ile ilgileniyoruz. Size sunduğumuz ve sunacağımız her hizmet, sizin hakkınız” dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, engelli hakları ve sorunlarına dikkat çekmek için Konak’ta bulunan Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şubesi’nde etkinlik düzenlendi. Etkinlikte hayatını kaybeden engelli üyelerin anısına keşkek ve helva ikram edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şubesi ve İzmir Denizlililer Kültürünü Yaşatma Derneği iş birliğinde yapılan etkinliğe İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Pınar Okyay, İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ertuğrul Tugay, İzmir Denizlililer Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Raziye Uysal, Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şubesi Başkanı Metin Çınar, eski CHP İl Başkanı ve İzmir Milletvekili Bedri Serter de katıldı. Engelli vatandaşlarla bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Pınar Okyay, “İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak her hemşehrimizin eşit hakları ile ilgileniyoruz. Size sunduğumuz ve sunacağımız her hizmet, sizin hakkınız” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Karanlığa teslim olmayacağız!

Meslek Fabrikası İzmir'in değil, ülkenin de sorunu

İzmir’de 25 liralık sofra

Meslek Fabrikası nöbeti sürüyor

İzmir Körfezi’nde 10. kez dış kaynaklı kirlilik tespit edildi

Başkan Tugay’dan mülkiyet hakkı vurgusu

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg