Equınox’un Ödül Avcısı Şeflerinden taptaze lezzetler

  • 0
  • 1.752
Yazı Boyutu:

Equinox, Yaz döneminin ardından seçkin lezzetler ve özelsunumlarıyla misafirlerine  tekrarmerhaba diyor. Ödül avcısı Equinox şeflerinin elinden  mevsimine uygun seçkiler lezzet tutkunlarınıkarşılıyor.

Benzersiz lezzetleri keşfettiğiniz, göz alıcı manzarasıylabüyüleyen şehrin en keyifli restoranı Equinox, yenilenen menüsüyle damak zevkinizi zenginleştirmeye devam ediyor. Ulusalve uluslararası birçok arenada  İzmir’ibaşarıyla temsil eden Swissôtel Büyük Efes’in genç ve yetenekli şef kadrosununhazırladığı tatlar ve şehrin ışıkları Equinox gecelerini unutulmaz kılıyor.

Chaîne Des Rotisseurs, Ulusal Genç Aşçılar Yarışması’ndaSwissôtel Büyük Efes’i başarıylatemsil ederek iki senedir üçüncülük ödülünüotele kazandıran Halil Özkonya ve diğer maharetli aşçıların ellerinden çıkan enözel sunumlar, yenilenen Equinox menüsü ile lezzet tutkunlarını bekliyor.

Baş Aşçı Wolfgang Goedl’ün önderliğinde hazırlanan Şef’inMenüsü ise her ayın en taze ürünlerinden oluşan mevsime uygun seçkilerkonuklarını tadına doyulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Daha fazla bilgi ve rezervasyon için: (232) 414 52 12


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv