ERASMUS’ un lideri değişmedi

  • 0
  • 549
ERASMUS’ un lideri değişmedi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Avrupa BirliğiBakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı’ nın açıkladığı son verilere göre EgeÜniversitesi LLP Erasmus Değişim Programı Öğrenim Hareketliliği kapsamındabirinci sırada yer aldı.

Ege Üniversitesi Erasmus Öğrenci Değişim Programındaliderliğini bir kez daha gösterdi. Programın en çok öğrenci gönderen üniversiteolma unvanını elinde bulunduran Ege Üniversitesi bu yıl da liderliğinisürdürdü.

Erasmus Programında İlk 25 üniversiteye yer verilen listedeEge Üniversitesi; giden 479, gelen 185 öğrenci sayısı ile zirvedeki yerinikorudu.

Erasmus programında başarı geleneğini devam ettirdiklerinibelirten EÜ Rektörü Prof.Dr. Candeğer Yılmaz, "Ege Üniversitesi,Avrupa'daki öğrenci değişim programı Erasmus'a en çok öğrenci gönderenüniversite olarak liderliğini koruyor. Bu yıl 479 öğrencimizi daha yurt dışınagönderdik. Üniversite tercihini yapacak öğrencilerimizi Erasmus değişimprogramında Türkiye’nin lideri olan Ege Üniversitesine bekliyoruz" diyekonuştu.

Türkiye Ulusal Ajansı’nın açıkladığı son verilerde EgeÜniversitesi’ni İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi,Ankara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi takip etti.İZMİR(Ege Ajans)


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bedia Akartürk kulakların pasını sildi

“Doğu Türkistan’da Asimilasyon ve Soykırım” anlatıldı

Mutfakta Başarı Tesadüf Değil

Doğa Dedektifleri İş Başında

Dubai’den başarıyla döndüler

Ebelik mesleğinin köklü geçmişi “ETAD” ile geleceğe taşınacak

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg